-
IT café
Új hozzászólás Aktív témák
-
amstro555
tag
Sziasztok! Valaki használ beépített SIP-et? A gyári ROM-al sikerült a kimenő és a bejövő aktiválása, de az minősége nem a legjobb még minőségi wifi-n sem. Az eu ROM-al a kimenő nem jön össze.
Köszi! -
Hali,
Van itt olyan, aki a xiaomi.eu ROM-ot használja jelenleg is?
Ha igen, megy-e még most is alatta a Hívásrögzítés funkcionalitás?
-
-
zumike
tag
Üdv, elérhető ezzel a készülékkel is a hivatalos LineageOS
[link] -
pomm
tag
Sziasztok!
Most vettem egy 8t, a kérdésem az lenne, hogy melyik rom az amelyik támogatja az nfc-t és a miui tárcsázó is van rajta (a felvétel lehetősége miatt).
Infókat előre is köszi!
ps.:
Esetleg valami workaround a 168 óra kikerülésére? A note7-et még meg tudtam kerülni egy régebbi miflash-sel, de ezzel már nem megy. Rohadt idegesítő, pláne mert a másik telefonom ripityára törött, tehát kénytelen vagyok ezt is belakni, majd kezdhetem megint előlről 150 óra múlva.üdv: pomm
-
Lacopapi
addikt
https://sourceforge.net/projects/xiaomi-eu-multilang-miui-roms/files/xiaomi.eu/MIUI-STABLE-RELEASES/MIUIv12/xiaomi.eu_multi_HMNote8T_V12.0.1.0.QCXMIXM_v12-10.zip/download
Persze ehhez TWRP és nyitott bootloader kellene. Ez a legújabb rom most. Jelenleg éppen belakom, hibát még nem találtam..
[ Szerkesztve ]
-
pomm
tag
Köszi!
Lementem, biztos ami biztos. Még 3 és fél nap, aztán tudom nyitni a bootloader-t. Privátban rád írhatok, hogy addig is mik a tapasztalataid?
Üdv: pomm
üdv: pomm
-
Lacopapi
addikt
válasz Lacopapi #519 üzenetére
Mint mondtam, úgy az állapotsoron,mint a beállítások alatt ki-be kapcsolható. Próbáld újraindítani a telót,egy dalvik-cache törlése után. Vagy telepítsd újra komplett törlés után. Nem tudom,mi lehet nálad, én a legújabb TWRP -vel telepítettem,sd kártyáról. Most megnéztem újra,a beállítások alatt nálam is halvány,de ha rábökök,pár másodperc múlva aktív és bekapcsol.
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Zajed-féle NFC checker alapján tökéletes működés. (Már nem fértem bele a szerkesztési időbe...)
[ Szerkesztve ]
-
Lacopapi
addikt
Mivel nálam felrakás után már bekapcsolva volt,azaz nem nekem kellett bekapcsolni,valami nem stimmel annál a romnál,avagy telónál.
Másik rommal nem volt gond? Stock rommal működött? Ha igen, akkor a rom a ludas,vagy a felrakásnál van probléma. Én minden rom előtt teljes törlést ( format data ), csinálok,utána még tételesen is törlök, csak ezek után telepítek. Telepítés után dalvik-cache törlés, azután indítom.
Nem tudom,mi lehet a baj.[ Szerkesztve ]
-
aminat
tag
válasz Lacopapi #526 üzenetére
Rákerestem a problémára nem egyedi az eset. Azt írják, hogy valakinél működik valakinél nem. Keresik a probléma okát de nem tudják, hogy miért nem jelentkezik mindenkinél. Az NFC biztos, hogy jó mert a gyárin is múködött de a Bliss ROM-on is simán kapcsolható volt. Most azt olvastam, hogy a PA ROM-ot kell telepíteni utánna egy nfc-fix-pa-willow.zip -et és ezután mehet fel az EU ROM így állítólag működni fog.
[ Szerkesztve ]
-
aminat
tag
válasz Lacopapi #528 üzenetére
1. Telepítse a ROM Paranoid Quartz 5 Dev
2. Indítsa el a rendszert (ROM Paranoid)
3. Indítsa újra a TWRP- ben
4. Telepítse az nfc-fix-pa-willow.zip fájlt
5. Telepítsen más MIUI ROM-otEzt még megpróbálom ha így sem fog menni akkor megy rá más.
-
aminat
tag
Elsőre úgy tűnik, hogy jó lett! Majd ha beállítottam mindent akkor eldől. De most jó.
-
Istju
senior tag
Sziasztok.
Most tettem fel CAF féle [android 11-et] . A ROM AOSP alapú. A fájrendszer titkosítást leszámítva elméletileg minden megy rajta.
A bonyolultság elrejtése még bonyolultabb rendszert eredményez, és ezért kerülendő. KISS
-
Moci09
csendes tag
Sziasztok
Feltette már valaki a miui.eu 12-es romját?
Feltettem de nekem ilyen super wallpaper meg az új kapcsolók nincsenek
Másnál esetleg?[ Szerkesztve ]
-
pomm
tag
Miui12-nél (xiaomi.eu-s rom) valaki tapasztalja sötét módnál, hogy a névjegyekben a keresés fehér alapra vált és láthatatlan minden?
-
Lazika
senior tag
Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy ez a teló is, mint a pocophone tele van szabva bloatwarerel? Köszi. Ha igen, akkor milyen romot kell feltenni, hogy ne legyen tele sok szarral?
MacBook Pro 16 & Samsung Galaxy S24 Ultra
-
pomm
tag
Volt rajta, de az is megoldható volt:
https://logout.hu/tema/redmi_note_8t_topikosszefoglalo/hsz_9-9.html
Egy csomó infó itt:
https://prohardver.hu/tema/re_redmi_note_8t_t-modell/index.htmlRom ügyben nézz szét xda-n vagy a xiaoimi.eu-n
-
Gery1987
őstag
Sziasztok!
Olyan kérdéssel fordulnék felétek, hogy a most kijött MIUI 12 és Android 10 frissítést szeretném feltenni, de akadályba ütköztem és ahogy elnéztem nem egyedi. 11.0.10-es szoftver fut a telefonon, és a 11.0.11-es meg se jelent nálam, ami kellene a frissítéshez. Régióváltás és a manuális frissítés nem működik.
A kérdésem az lenne, hogyan lehetne orvosolni a problémát?
Előre is köszönöm a segítséget!
"A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt!" Bud&Terence: És megint dühbe jövünk
-
Cyrin
addikt
Érdemes ezt olvasgatni, a verziók közti különbségeket is írja, meg kinek hogy sikerült a frissítés.
link
Új hozzászólás Aktív témák
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Stellar Blade
- Videós, mozgóképes topik
- EAFC 25
- DIGI kábel TV
- Melyik tápegységet vegyem?
- Vicces videók
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban