Új hozzászólás Aktív témák

  • Fulár

    senior tag

    válasz H.Kornél81 #4044 üzenetére

    Most lehet,hogy bunkónak fogsz tartani és talán igazad is van....de én már agyérgörcsöt kapok az ilyen jellegű kérdésektől!A fórum azért van,hogy kérdezzünk,megbeszéljünk és segítsünk egymásnak,de ember!Magadnak veszed azt a retkes telefont vagy nekünk???Nem az a lényeg,hogy neked tetsszen?Vagy ha majd sokan azt mondják,hogy Igen!Vedd csak meg és azután kiderül,hogy neked mégsem tetszik akkor majd leb**ol minket,hogy miért mondtunk neked hülyeséget?A net hemzseg a tesztektől!Feketén-fehéren ott van az,hogy mit tud a jelenlegi készüléked és,hogy mit tud ez!Szóval tényleg nem értem!
    Buknád a 2k-s kijelzőt(aminek mobilban a parasztvakításon kívül semmi értelme sincsen,kivéve ha valaki VR-ozik)Ebben"csak" Full Hd plus panel van.Buknád a másodlagos kijelzőt.Buknád a sztereó külső hangszórót.
    Teljesítményben nagyjából ugyanaz a kettő de ez mivel frissebb a hardver elvileg mégis kicsit"pattogósabb".
    A külső szubjektív ezért erre nehéz lenne bármit is mondani.A Note 5 kamerája ha köröket nem is ver a Htc-re de mindenképpen jobb képeket lő.Az akkuidőben pedig könnyedén maga mögé utasítja a Htct.De,hogy megéri vagy sem?Az tuti,hogy nem nekünk kellene eldönteni helyetted!

    Libus:Én megpróbálnék egy hard resetet és utána a visszaállítást!Nem tudom,hogy csak Loader nyitás volt vagy tettél fel Recoveryt is?
    Nekem Booloader nyítás után folyamatosan a Rendszer Ui leállt üzeneteket dobta föl de Recoveryből egy telkes gyalulás rendbe hozott mindent!Ami kicsit fura mert Bootloader nyitás után egyébként is legyalulta magát a ketyere amin eléggé meg is lepődtem mert anno a Note 4-nél nyitás után nem történt ilyesmi!Sem az asszony 5 Plus-ánál.

Új hozzászólás Aktív témák