- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
- Windows 11
-
IT café
Xiaomi Redmi Note 5 Global ( kódnév: whyred ) topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Weeman1
veterán
válasz szabi__memo #2995 üzenetére
Nem rakható minden telefonra.
Kernelnek is támogatnia kell,stb.Xiaomi 11T Pro
-
Goose-T
veterán
válasz Weeman1 #3001 üzenetére
Viszont erre a telóra pont fel lehet rakni. És nem is dual, hanem multi!
Eladó gitárok: https://tinyurl.com/yc7pawkr *** Rockbandám: https://fb.me/scharlotterhodes *** Gitárelektronikai műhelyem: https://www.fb.me/goosetgitar
-
Balzak83
senior tag
Most találtam ezt a tokot, alukeretes, de pont az antenna kivezetéseknél. Esélyes, hogy lerontja a jelerősséget?
Egyébként nagyon állat, itt a link, ha valakit érdekel
-
Weeman1
veterán
-
Flashback
addikt
Aki tudja hol lehet itthon kapni üveget a telefonra az kérem írja le.
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
Graphics
Jómunkásember
Kijött a teszt mobilarénán
Nem meglepő eredmény: Különösen ajánlott.
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
-
Szevi
tag
válasz szabi__memo #3014 üzenetére
Ha jobban megnézed van 4000-ért is. Ettől olcsóbban nem igen kapsz itthon ha nem tudsz várni. De kinek mennyit ér a "60 ezres készülék". Egyébként egy kérdéshez írtam segítséget, ahol nem a mennyiért? volt a kérdés, hanem a hol?
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Csak kiveri az ember szemét ...
[ Szerkesztve ]
Eladó HP Prodesk ( i3-6100T/8GB/128GB)
-
Sungoo
addikt
Köszönöm!
-
juve600
nagyúr
fekete matt TPU tokot tudok venni hozzá itthon valahol ? ez a gyári nem bejövős
-
Tonyk
veterán
Sárcok, ne bántsatok Xiaomi szűz vagyok, és félek hogy fájni fog.
Unlock engedélyt próbálnám megkérni ez alapján : http://en.miui.com/unlock/ -> Unlock Now gombra klikk és ez fogad, sehol nem találom, azt ahol meg lehetne adni azt, hogy mely acc.-ra kérek unlock engedélyt.Nincs tökéletes ember. Például belőlem is hiányzik a hiba!
-
kovacszk
senior tag
Nagyon úgy né ki hogy xioami eltekint mostantól az engedélykérés folyamatától, és minden fiókhoz autómatikusan létrehozás pillanatában megadja a nyitási engedélyt. Két új fiókkal is így jártam mostanában. Az engedélykérés folyamatát hagyd ki a leírásból és már telepítsd is a miunlock-ot
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!
-
-
törölt tag
Megjött a teló. Mi a teendő akkutöltésügyileg?
-
-
MODERÁTOR
-
törölt tag
ok. dánke
most jön - számomra - a neheze
Android, iphone vagy google fiókkal tud szinkronizálni. Na nekem meg windows phone volt azaz hotmailbe vannak mentve a nevek. Valaki már írta hogyan lehetne ezt de nem teljesen értem\találom a leírást.
-
MODERÁTOR
válasz #81556480 #3040 üzenetére
Ha van memóriakártya a WP-s telóban, akkor az Adatátvitel appal mentsd le a neveid az SD-re, ezt a mentést tudja olvasni ez a teló.
Ha nincs, akkor belépsz a Hotmailbe, készítesz egy CSV-mentést a neveidből, és ezt másolod fel a telóra, importálod Gmailbe.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi 13T
-
slayernick66
tag
hasznal valaki spotify-t? mar tobbszor elofordult hogy a keszulekre letoltott szamok eltuntek, ujra le kellett oket toltenem. MI A1-en ilyen nem volt, korabban a redmi 3-ason szinten volt. Tudja valaki mitol lehet es hogy lehet tenni ellene? eleg kellemetlen megleeptes amikor mennel el otthonrol es rajossz hogy nincs is meg a lemez amit elore direkt felraktal..
-
törölt tag
válasz Viktor0610 #3042 üzenetére
siker, koszi
-
hargitomi
tag
válasz slayernick66 #3043 üzenetére
En hasznalok, 1 hete vannak letoltve a szamaim, meg egyszer sem tuntek el.
Xiaomi Redmi Note 5 - Whyred 4/64
-
Headless
őstag
Úgy tűnik a két accountos unlockot megszüntették, mindjárt írok is valami felháborodást miui fórumra, hogy lehúzzam ezt a 360 óra unlock időt. Katasztrófa ráadásul így most 2 hétig használhatatlan a telefon... Utálom miui-t root nélkül nem tudok élni (wireguard-> munka VPN, e-robot,etc)...
SZERK: Próbálj meg egy wireguardot használni unlockolt bootloaderrel.
Semmire nem megyek így a telefonnal... Pont azért vártam meg az első kerneleket, hogy wireguard legyen, valamint én nem fogok belakni egy miui-t hogy utána újra belakjak egy AEX-t vagy valamit, vagyis így jelenleg nem tudom használni...
Tudom egyéni igény, de akkor is. És azt is tudom, hogy ennek az oka a mi védésünk, de régen ez max 72,48 óra volt azt még hajlandó lennék kivárni de ez nagyon sok...
[ Szerkesztve ]
LEDE - R3G/DIR860l -> https://tinyurl.hu/Ntkb/
-
MODERÁTOR
-
natë
nagyúr
-
jUUh
addikt
válasz Headless #3047 üzenetére
Minden leírást megnéztél már? Próbáld meg úgy is, hogy az 2 különböző account, 2 különbőző veriószámú MiUnlocckal. Egyébként átérzem a fájdalmad, nekem is első dolgom volt kinyitni, stb, a Xiaomi eg vagon lovat lesz...szóval igen, ez a 360 óra, szerintem botrányos.
Samsung Galaxy S23+
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest