Új hozzászólás Aktív témák

  • kelly416

    veterán

    Sziasztok újra!

    Mint láthatjátok, megkaptam a topikgazda szerepet, mit az egyik legkisebb tudású. :DDD Én kértem, összefoglalót istápolok majd, segítek pár apró dologban, amiben tudok, és közben a nagyobb tudású topiktársak segítségét kérem néha, mint most is.

    Mit kellene beleírni az összefoglalóba, ami nincs most benne (illetve mit vegyek ki a "Jelenleg 3/32GB-os kiszerelésben kapható a lenti specifikációkkal. ( később érkezhet 4/64-es is)" soron kívül?
    Pont azért, mert a tudásom kicsi, nem fogok mindent első szóra beírni, csak ha többen vagy legalább egy-két megbízható egyén rábólint, illetve nem szeretnél ilyen "Tedd már bele, hogyan kell root-olni, köszi." hozzászólásokat kérni, mert nem tudok vele mit kezdeni. Írjátok le vagy linkeljétek be, ha arra érdemes, megy az összefoglalóba.

    Ebbe a topikba meg valószínűleg teszünk majd egy átirányító linket, és akkor majd hátha egy helyen lesz minden összefoglalót meg nem nyitó tokot/fóliát/üveget kérdező. ;]

    És nem utolsó sorban előre is bocsánat, ha törlöm valakinek a hirdetését (mert már volt itt is olyan), de itt is tilos hirdetni, arra ott a hardverapró.

    [ Módosította: #45553408 ]

Új hozzászólás Aktív témák