-
IT café
Először is szeretnénk mindenkit üdvözölni a topikunkban. Igyekszünk rövidre fogni a következőket és remélem sok kérdésre tudunk válaszolni ezzel a kis összefoglalóval. Jó fórumozást mindenkinek és hosszú aksiidőt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
csab2
veterán
Sziasztok!
Mi a különbség a sima és a pro verzió között?Asus Vivobook 14 X413EA, iPhone 13 mini, LG 50LF652V, PS4 slim
-
pluhm
aktív tag
Nekem is most megy fel a 8.5.4 stabilra a 8.5.8....
-
kondás
tag
válasz johnsmithnex #11505 üzenetére
Iphone-ra.
-
juve600
nagyúr
Revolt kernel bug........... nem tudok a telóra képeket másolni
-
Headless
őstag
-
student
őstag
válasz eladogeppc #11609 üzenetére
van, ezek az istenbarmai ráküldték a stable rom-ra ráküldték a nightly-t kérdés nélkül
-
helixP
nagyúr
válasz eladogeppc #11609 üzenetére
Van, és ha jól értelmezem, megoldották a zene akadást?
" Fix - Performance slowed down when music was played "kondás: LoL
student: Ez mért zaklat fel ennyire?
[ Szerkesztve ]
-
-
Simba86
senior tag
válasz student #11615 üzenetére
jah, annyira bugos, hogy szétb.ta a telómat!!!
nemcsak a RAM-ot felezte meg, hanem még a fullhd felbontásból is csak hd lett! egyszerűen szörnyű!
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
Simba86
senior tag
válasz Departed #11619 üzenetére
Miért gondolod, hogy nem komolyan írtam?
Siemens C35-> Siemens MT50-> Motorola E398-> SE K750i-> Nokia 6220 Classic-> ZTE Blade-> SE Xperia Mini Pro-> Samsung Galaxy S Advance -> Sony Xperia SP -> Huawei P8 Lite -> Xiaomi Redmi Note 4 -> Xiaomi Redmi Note 6 Pro ->Xiaomi Redmi Note 9 -> Xiaomi Redmi Note 11
-
moltam
tag
Senkit sem zavar a statusbar bug? Még nem találkoztam vele a fórumon, de engem nagyon zavar. :d Fehér appoknál pl. Deezer, Instagram a statusbar ikonok fehérek maradnak és olvashatatlanok. Miui 9 dev alatt már javították.
-
Graphics
Jómunkásember
-
martin1369
aktív tag
Híváskor és videó készítéskor a mikrofon minősége milyen?
-
Departed
őstag
válasz Simba86 #11621 üzenetére
A troll bullshit smiley nélkül is bullshit.
Most már mosolyoghatsz!Akinek fölkerült és volt már akadása zenehallgatás közben: hallgattok egy kis zenét hogy megnézzétek megszűnt-e?
Ja igen, először amikor kérdezte természetesen kikapcsoltam az automatikus update-elést, ez a kollégánál akkor elmaradt.
[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
nagyra
tag
Kérdés: ha TWRP-vel csináltam módosítást (nem flasheltem, csak boot-oltam vele fastboot-tal), majd ráküldtem a Lazyflasher-t, ezek után kapok még OTA-n frissítéseket vagy így buktam?
Ami kisebb, mint nagyobb, az egyenlő!!! :D
-
Simba86
senior tag
válasz Departed #11625 üzenetére
jóvanno, muszáj volt fenn tartanom a látszatot
-
Feri1977
senior tag
Na tisztelt fórum társaim, 3 napon át tesztelgettem a kamera appokat, volt cinema, fv5, footej, manual, open, google,és sok más, nekem olyan kellett, ami sötétben és napfényben is szépen fényképez, nos most megfogtok rökönyödni, de egyik sem csinált olyan szép képet mint a gyári, ugyanis találtam egy olyan beállítást, hogy szín telitettség, és ha feljebb teszem ezt, akkor sokkal szebbek a képek, amit a többi appban nem találtam ilyen beállítást! A videók terén viszont nos...olyat kerestem ami nem zajozik, szemcsésedik stb. mint a gyári, az open camera túl sötét volt, bármit csináltam vele, a cinema meg google és a többi meg szintén nem győzött meg annyira, a footej camera videózása volt a legszebb. Így marad fényképre a gyári app, de szín telítettség feljebb állítva, a videózásra meg a footej camera, ennyi.
Asus M5A97 R2.0, AMD FX-6300, 8Gb Kingston HyperX DDR3 1600MHz CL9 XMP Blu, Asus Geforce Gtx 650TI!
-
Simba86
senior tag
válasz Departed #11628 üzenetére
eh, nem vettem számításba, hogy van, aki figyel
[ Szerkesztve ]
-
Fater38
tag
válasz Feri1977 #11629 üzenetére
Volt a MIUI fórumon egy szavazás,ahol értékelték a kamera alkalmazásokat és a gyári amikor néztem vezette a ranglistát,persze ez akkor volt amikor még gyári rom volt a telefonomon.De RR alatt videóra nekem is az egyik legjobb a footej camera,fényképekre meg a beépítettet használom,de lövésem sincs,hogy ezt miről portolták.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
Kérdés! Stable vonal, belakott teló. Letöltöm a developert. Előtte kell gyári beállítások vagy jól sejtem mind 1, mert amúgy is kap a developer vonallal egyet.
2db APC BE-700GR szünetmentes tápegység eladó.
-
nagyra
tag
Akik nem tudnak várni, és nagyon akarják az ápdétet...
8.5.8.0 letöltő link:
http://bigota.d.miui.com/V8.5.8.0.NCFMIED/miui_HMNote4XGlobal_V8.5.8.0.NCFMIED_9bbf8ced00_7.0.zipAmi kisebb, mint nagyobb, az egyenlő!!! :D
-
vipviform
senior tag
válasz micafighter #11559 üzenetére
Ez igaz, kivéve a szelfi kamerát...
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
Departed
őstag
válasz nagyra #11633 üzenetére
MIUI fórumon jókat írnak a 8.5.8.0-ról, jobb GPS-t, jobb memória menedzsment-et, gyorsabb ujjlenyomatébresztést és ami a legfontosabb: folyamatos zenelejátszást.
Nem gondoltam volna hogy ilyen viszonylag hamar megoldódnak ezek a dolgok.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
vipviform
senior tag
válasz mediumgecso #11597 üzenetére
Már fel is tettem! Minden rendben műkszik, bár eddig is jó volt...
[ Szerkesztve ]
MIUI Fan; REDMI NOTE WCDMA; REDMI 3S PRIME; REDMI NOTE 4X SNAPDRAGON; Samsung Galaxy S7 Edge, Galaxy A70, Galaxy A52s 5G
-
-
Whist
aktív tag
Üdv!
Használ valaki ilyesmit? Zavaró és ótvar nagy baromság vagy azétt van valami haszna? Túl erősen ragad és ragacsos lesz a hátlap vagy túl könnyen elenged?
Aki tud véleményt mondani,azt köszi
-
eladogeppc
veterán
Úgy döntöttem, mégsem adok túl a kütyün.
Annyira jól bírja akkuval, hogy kár lenne potom pénzért elherdálni. A kamera gondom nekem megoldódott a korábban leírt módon az OpenCamera segítségével.
50 körül nincs vetélytársa ennek a típusnak.Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
Új hozzászólás Aktív témák
Ez a fő topikja a kiváló akkumulátor idővel rendelkező Redmi Note 4 készüléknek. Minden felhasználót várunk szeretettel aktív topikunkban! Kérdés előtt kérünk mindenkit, hogy olvassa el az összefoglalót!
-SOS segítségnyújtás
-OFF témák, baráti beszélgetés
-PH-n maradjon mindenki, ez a fő hely a telefonnak!!
- Gumi és felni topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- BestBuy topik
- Azonnali fotós kérdések órája
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Építő/felújító topik
- Elite: Dangerous
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest