- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
Új hozzászólás Aktív témák
-
pusszycat
nagyúr
2 órája rendeltem meg Emagról. 8/256 GB. Az előző, nem, az azt megelőző tabletemben volt GPS, de sosem hagyta el a házat. Mégis hiányzik nem azért mert használni akarom, csak szeretem ha valami teljes. Na a SIM az nem hiányzik, megosztom a telefon netjét, nem fogok 2 SIM-et fizetni. Az amoled is jó lenne, érdekes, h az ASUS laptopom oled kijelzője színesebbnek tűnik (szebbnek) mint a telefon kijelzője. Van hozzá 7 színű bill. világitás +tok. Csak nem azt rendeltem hanem egy simát. Jó lenne ha bővíthető lenne microsd-vel.
Majd megrendelem a pad 7 -is ha lesz, főleg ha amoledes.Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
pusszycat
nagyúr
-
pusszycat
nagyúr
Vedd a pro-t abból van 12/512 GB. Legalább is itt ROM. van az is. Vagy amilyet akarsz.
Megjegyzem jobban viszik a 8/256 GB mert nem bővíthető és úgy is kifogysz a tárhelyből. És nem is sokkal drágább, inkább az számít melyik boltból veszed, mert van ahol a Pad 5 drágább mint máshol a Pad 6.[ Szerkesztve ]
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
pusszycat
nagyúr
Jó, persze, én is laptopot használok, a tablet nem váltja ki csak kiegésziti. Szükség van laptopra, tabletre, telefonra. A desktop pc-ket elengedtem. ugy jó 15 éve vagy olyasmi. Ezen kivül kell nyomtató szkennerrel.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
pusszycat
nagyúr
-
pusszycat
nagyúr
válasz janeszgol #82 üzenetére
Abban kell legyen GPS, legalább is a PAD 5 Pro-ba, ha jól emlékszem, most lusta vagyok utána nézni.
[ Szerkesztve ]
-
pusszycat
nagyúr
válasz Exelsior24 #90 üzenetére
A 13 T pont most kaptak 4+1 évet.
-
pusszycat
nagyúr
Mi az a 4 érintkező hátul?
-
pusszycat
nagyúr
válasz GoodSpeed #121 üzenetére
"A pogo vagy „pogózás” egy tánc, melyet általában punk, metál vagy Trap zenére táncolnak. Manapság már a rock koncerteken is egyre többször fordul elő. A táncoló fel-le ugrál, helyét mozgatja erre-arra, különböző karmozdulatokat végez, és más táncolók felé csapkod, velük szándékosan ütközik."
Minden megtörténhet.
-
pusszycat
nagyúr
válasz balazs1956 #131 üzenetére
Úgy néz ki, h minden kérdésedre igen a válasz.
-
pusszycat
nagyúr
Ez a tablet túl jó falitabnak, ez jó játékra is úgy meg nehéz játszani ha a falon van, de oda jó pl. a xiaomi redmi pad, olyan is van nekem és tökéletes a célra izé a falra.
-
pusszycat
nagyúr
Sőt, van a xiaomi pad max. talán az jobb a falra a mérete miatt.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Google Pixel topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Call of Duty: Black Ops 6
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Gyors microSD kártyák a PNY-től
- Netfone
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Külpolitika
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- További aktív témák...
- OnePlus Pad 8/128GB Halo Green tablet - csak kipróbált
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- iPad 7th. 32GB Cellular Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 92%/p3779
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- iPad Pro M2 11"(2022) 128GB Wifi Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3772
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest