Új hozzászólás Aktív témák

  • updog

    senior tag

    Sziasztok!

    Rokonnak vettünk karácsonyra egy ilyen okosságot a xiaomi.hu-ról. Igazából mikor megkapta, mondták, hogy úristen, angol(OFF)(!!! gondolom mind a 2 szó amit kiír :D)(/OFF), talán próbáltak rá magyar firmwaret is tenni, de az első lépésnél elakadtak (tehát elvileg nem történt semmi változás az eszközön), és múlt héten elküldték vissza hozzám feleségemmel, hogy valami nem jó, mert nem működik, cseréltessem ki.

    A hibajelenség nálam annyi, hogy Pair device first-öt ír a karkötő, és valóban nem csatlakozik az én telefonomhoz (se?) a Mi Fit-en keresztül.

    Mivel 200 km-re vannak, és ez nem változik még legalább egy hónapig, még azt se tudom megmondani (sajnos ők sem(OFF), de igazából mindegy is mert a BT hatótávolsága szerintem kisebb mint hogy ezt most meg tudnánk oldani(/OFF)...) hogy lepárosították-e az ő telefonjukról. Egyelőre itt tartok, nem akarok nagyon hülyének tűnni a Lurdyban hogy visszaviszem gariba, miközben csak valami lépést hülyén csináltam/tunk, valakinek valami ötlet?

    Sztornó. Esküszöm, napok óta próbálkozom, ma reggel is kb. 8 óta. Aztán most kb. harmincadik próbálkozásra megrezzent, és megy. :W :DDD

    [ Szerkesztve ]

    "Bocs, főnök, de én csak két emberben bízom. Az egyik én vagyok. Nem maga a másik." || "Hóhahó, mégis van graffaló!"

Új hozzászólás Aktív témák