Új hozzászólás Aktív témák

  • Dr. Maci

    tag

    Más nem tapasztalta 13T Pro-n, hogy időnként megakad a rendszer? Van, hogy random feloldás után, vagy ha kilépek egy alkalmazásból egy kis időre megakad. Időnként egész látványosan. Már frissültem Hyper OS-re, nem csináltam Factory Reset-et. Kellene? (Ezt javasolták az ujjlenyomat olvasó ikonjához kapcsolódó problémám megoldására is a Xiaomi fórumon, de kétlem, hogy azt a problémát megoldaná :D)

    Így közel 60 nap használat után elég vegyesek a benyomásaim a telefonról, papíron nagyon rendben van a hardver, a kamerák tényleg szép képeket csinálnak, de a szoftveres felhasználói felület, élmény néhány tekintetben azért elmarad a Oneplus 8T-től. Erre egy példa: kapok messenger-ben egy pfd. fájlt, nem tudom megnyitni valami beállítás miatt, a Oneplus minden gond nélkül tudta. Egy másik példa: a bluetooth fülesem (Sony) alkalmazását állandóan kilövi a rendszer, emiatt néha hosszú percekig kell "játszani", mire sikerül felismernie. Korábban ez nem volt jellemző. Harmadik példa: a főképernyőn levő gyári óra alkalmazás van hogy 3-4-re reagálja le, hogy rábökök azért, mert mondjuk ébresztőt akarok beállítani. És az itt felmerült osztott irányítóközpont nekem sem a szívem csücske, mivel egyszerűen nem praktikus. Halványan rémlik valahonnan, hogy talán épp ez a Hyper OS egyik nagy hozománya, hogy a régi beállítási lehetőséget teljesen ki is vezetik.
    Valahogy eloszlott a "lila köd" a telefon körül, és felmerült bennem az eladása is. De erre még egyelőre nem szántam rá magam, meg igazából jelöltem sem lenne egy új készülékre...

Új hozzászólás Aktív témák