Új hozzászólás Aktív témák
-
Lifer092
senior tag
válasz EmThor #37152 üzenetére
Ez erősen spawn rendszer és map nagyság függő is. Ha fos a spawn pontok elhelyezése, meg mondjuk mégsem elég nagy a map a 128 játékosnak akkor előfordulhat ilyen.
De remélhetőleg már ha elhangzott a "never seen scale", akkor valószínű nem egymás hátán fognak majd a játékosok újraéledni.
[ Szerkesztve ]
-
Farkassacred
őstag
válasz EmThor #37750 üzenetére
Kár hogy a fehér v1 már nem kapható, olyan 30 ezer forint környékén vettem még 2 éve. Most is azt használom és eddig semmi baja szerencsére.. A 60 ezres ár már már nevetséges..
wesder: Papíron tényleg csábítóan hangzik, de egy év kb teljesen ingyenes előfizetés közben totál kihasználatlan volt nálam végig. Nem mindenkit vonz magával az a rengeteg szám.
I'll meet you again through the eyes of our son.
-
3L1T3
addikt
válasz EmThor #38580 üzenetére
Ennek a képnek most mi értelme? Mert ha az volt a célod, hogy kiugorjon a vérnyomásom és azt higgyem, hogy elment közülünk akkor sikerült.
“I am the Saiyan who came from earth to defeat you. Despite my calm, quiet heart, I am the legendary warrior awakened by intense anger."
-
-
őstag
válasz EmThor #38785 üzenetére
Pluszban annyi, hogy elképesztően monoton és egysíkú a játékmenet, valamint a harcrendszer. Én megértem a kritikát. A Control köröket ver rá.
Ízlések és pofonok, a CP-t is fikázzák, pedig számomra egyértelműen az egyik legjobb játék, amivel valaha játszottam. Az első játékom, amit újra fogok játszani.
-
oriic
HÁZIGAZDA
válasz EmThor #39743 üzenetére
"Egyébként a játékok 'info' oldalán a boxon meg lehetett nézni az acsik alatti menüpontban a statisztikánál sokszor mennyi időt játszottál egy játekkal, ez 1-2 éve egyik játéknál se eléhető, pedig néha kíváncsi lennék rá, pl a Mediumnál."
Sokáig kötelező volt a statisztika, aztán pár éve elengedték ezt és csak néhány játék támogatja már elvileg.
Live-Die-Respawn
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz EmThor #39746 üzenetére
Igen, jól mondod, csak engem tényleg durván felidegesít az ha valami megvan, majd bekerül az előfizetéses rendszerbe....ez van, ez az hülyeségem.
Persze ez még csak egy terv, majd meglátjuk.Eddig digitálisan vásároltam.vg
Azért így is van benne kb40 óra játékidő.
Amúgy Xbox mennyire támogatja a lemezes mentések átvitelét digitális játékra? Pl Borderlands 3 támogatja?[ Szerkesztve ]
-
hombre[EU]
veterán
válasz EmThor #39743 üzenetére
a SilentHill IP-re lehet építkezni, nem kell ugyanazt folytatni. pl. én ilyen Resi7 féle fp survival horrort is megnéznék belōle.
a bloobernek nem okozna problémát silenthill atmoszférát teremteni csak egy komolyabb gameplayt kellene aláraknia mediumból is ki lehett volna hozni többet, de ott vagy gyorsan csak összedobták vagy túlságosan rágôrcsöltek a "gamepass modellre"
[ Szerkesztve ]
Life, Uh, Finds A Way
-
ProEvoFan
nagyúr
válasz EmThor #39760 üzenetére
Vagy csak fordítva tettem bele.
Egy apró észrevétel.Egy órán keresztül, telepítés közben alvó állapotban volt a gép és nem melegedett úgy mint szokott.Most megint úgy hagytam és semmi meleg nem jön ki a szellőzőn. Ez érdekes.Pár hete mikor még nagyon nézegettem ezt, akkor meleg volt a gép oldala és a szellőzőn fújta ki a meleg levegőt. Lehet a legutóbbi frissítés jó hatással volt az instant on-ra. -
darkstreet89
tag
válasz EmThor #39763 üzenetére
Egyetértek, nekem még van vagy 1-2 óra a történetből, de nem igazán mondanám rá, hogy na ez igen és előveszem még 1x ( nekem kicsit vontatott, a story se annyira acélos, a fejtörők, ha nevezhetjük így őket, egyszerűek). Viszont ilyen grafikai glitchek nálam is vannak, bizonyos átvezetőknél, csak nekem színesek, sőt néha akadást is tapasztalok ( bár lehet a háttérbe való játék töltés miatt volt).
-
persil
nagyúr
-
Wesder
félisten
válasz EmThor #41853 üzenetére
A lényeg:
"I have conected both Xbox and my phone and i have played some Valhalla listening to some musics on my spotify playlist and YT feed on the smartphone, mixing both at at the same time. All working flawless."
I guess it's easy to see the world the way I do. The emptiness is a promise, the sin is just the proof.
Új hozzászólás Aktív témák
- XBOX Series, ONE, S, X, XBOX360, PS4, PS5 konzolok és kontrollereik javítása garanciával üzletben!
- XBOX Series X / S HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX Series S / X HDMI csatlakozó csere, 1 napos határidővel, 3 hónap garanciával, üzletben!!
- XBOX ONE S/X HDMI IC csere aznapi elkészüléssel, 3 hó garanciával, üzletben!
- PlayStation 5 / PlayStation 4 Fat/Slim/Pro HDMI IC / csatlakozó szerviz, garanciával, üzletből!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest