- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
-
IT café
XBOX ONE TOPIK
Xbox Support elérhetőségei:
Telefon: +3680018590 (magyar) (H-P)
Web: Xbox Support (angol chat)
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz icemad #168862 üzenetére
Attól hogy 6-12 részletben fizeted attól nem fizetsz semmivel kevesebbet a kontrollerért, csak kamatot nem kérnek pluszban (de sokszor az is be van építve az árba. Lásd opel hirdetés: kamatmentes részlet, vagy 1 millió kedvezmény)
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz N.YCityBoy #169477 üzenetére
"Elég sokáig nem használtam a Microsoft fiókomat mivel Ps4 gépem volt sokáig!
Karácsony előtt vettem X-et gondoltam akkor belépek,"Egy ilyen accounton, hogy lehet sokat bukni
Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
StLui
veterán
válasz N.YCityBoy #169503 üzenetére
Akkor nem olyan régen mint feltételeztem
-
StLui
veterán
válasz eladogeppc #169667 üzenetére
A kollégád aki használná (írtál róla) beléptek a profiloddal a gépére, beállítjátok azt a gépet home-nak a te profilodon, és máris mindent tud használni anélkül, hogy te ott a továbbiakban be lennél lépve, előfizetéseket is, pontosabban EA-nál le tudja tölteni az EA-ba bekerült játékokat
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #169702 üzenetére
na most már elárulhatnátok mi volt a probléma, mert én azt hittem, annyit ír próbálja később.....vagy valami még, azt már nem értem, de vagy-vagy volt. Tehát miért csak elkerülte, valami rossz bentragadt most?
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #169711 üzenetére
Na de nem azt írták néhány perc múlva próbálja újra? Akkor jót csinált nem? Vagy mit kellett volna tennie?
-
StLui
veterán
válasz MasterMark #169717 üzenetére
Ezek szerint leírtad már valahová, mert nem találom!?
-
StLui
veterán
-
StLui
veterán
válasz N.YCityBoy #170192 üzenetére
akié a játék annak a profilja még most is ehhez a géphez van home-nak beállítva
-
StLui
veterán
válasz N.YCityBoy #170200 üzenetére
Ezt nem feltétlenül neked írta, hanem egy kérés a topicgazda felé
-
StLui
veterán
válasz XboxGamePass #170373 üzenetére
Az nem érintőgomb? A nyomás ereje mindegy lenne szerintem, viszont én pl mindíg a kontrolerrel kapcsolom ki, és le is kapcsol egyből
-
StLui
veterán
válasz l.skywalker #170673 üzenetére
Amikor még jól működött a rendszer az app fejlesztők már akkor kiszálltak, a legfontosabbak is (FB..stb). Ez volt a legnagyobb telefonos buktám, csalódásom, azóta nem is vagyok hajlandó komolyabb pénzt adni semmilyen telefonért.
-
StLui
veterán
válasz 3L1T3 #171683 üzenetére
Másnak meg a rengeteg helyesírási hiba. Nálad pl már gondolkozni kell a vesszők hiánya miatt, hogy mit szerettél volna közölni.
Engem nem idegesít, nem is zavar! Valószínű ejtek én is hibát, de nem is szólok érte másnak.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
-
StLui
veterán
Ezt senki nem vitatta, kérdezte. Az volt a kérdés miért erőltetjük egy eszközbe a kijelzőhöz kapcsolódó dolgokat, pont ezért, amint kell még egy eszköz az hozza magával a csatlakozáshoz szükséges kábeleket, táp, hálózat, videójel
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz HKorn #172202 üzenetére
Az a fontos, hogy jó e egy játék, tetszik-e a stílusa, vagy az, hogy minél gyorsabban a végére érj? Mert nekem mindegy lenne hogy 10 kis játékot, vagy egy nagyot játszom végig adott idő alatt. Az a lényeg jól érzem-e magam. (persze van akiket csak az acsiszámláló boldogít)
-
StLui
veterán
válasz MunezXBK #172314 üzenetére
közben megnéztem a PC-s kodi-ban van egy Plex 0.1.6 a video kiegészítők között ez az?
Viszont nem nagyon értem, mert ráklikkelek telepítés után erre egy weboldal nyílik meg ahol azt akarja hozzak létre acountot, de mégsem tudok mert hiába van ott a FB gomb hibaüzenetet ad rá
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Wesder #172340 üzenetére
Lehet valamit nem értek, de miért jó a plex app a kodiba? Elindíom a kodit, és azon belül a plexet, és annyi, akkor már egyszerűbb a plexet felrakni kodi nélkül. Vagy valamit tényleg nem értek?
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
Mit értesz vezetékes és nem vezetékes net alatt? Ha a nem vezetékes net mobilnet, az lehet akkor szolgáltatói gond is, de ha csak a routerhez csatlakosra érted, hogy vezetékes vagy nem, akkor lehet router gond, esetleg xbox oldalról "hálózati kártya" gond?
-
StLui
veterán
válasz szimszonos #172634 üzenetére
mutatja a kis téglalapban, hogy mettől meddig vannak a hozzászólások, ott a legördítő nyíl.
-
StLui
veterán
Én állandóan rajta tartottam, szóval fogalmam sem volt mennyit bírna, és évekig így használtam, talán ezzel együtt is adtam el a gépet. És valóban nagyon jól néz ki rajtuk, jobban mint csak ledobva valahova.
[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz Csapoati #172779 üzenetére
Csak 99%-ig voltam biztos benne, hogy neked Megvan még, ha igen ez a cucc működik még? Jó kis hosszútávú teszt lenne, meddig bírta
Konzolokszervizénél vettem, és elsőre egyből cserés lett egyébként.[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz taylorp #172885 üzenetére
Tény, hogy sok vevő nincs tisztában a lehetőségekkel, így pl a nagyáruházi, sokszor irreális árakhoz viszonyítanak, és el lehet adni drágán a használt gépet.
Most is van 199 CHF-ért, csak most nem extra játékkal, (tudom innen haza kell juttatni, de voltak lehetőségek német amazon, MS, stb)[ Szerkesztve ]
-
StLui
veterán
válasz dropi #173242 üzenetére
Ha játékra kihegyezett kell akkor inputlag (szerintem max 20-30 ms már jó) és képfrissítés ne az 50-60Hz legyen hanem 100-120 Hz. Ennyi. Ha jó HDR-t is szeretnél akkor drága lesz, mert nagy fényerőt tudó csúcskészülék kell, a többire hiába van ráírva, nagyon gyenge lesz a HDR.
Ez a topic tartozik a témához egyébként.[ Szerkesztve ]
-
-
StLui
veterán
Miért utalnátok vissza revolutról?
Amúgy meg hagyjátok abba a témát mert alig bírom ki, hogy nem csináljak ilyet, pedig nem is játszom már lassan!
-
StLui
veterán
válasz Walter_White #174141 üzenetére
az se baj ha be van regisztrálva, regisztráld be te is (úgy tudom akkor törlődik az övé ) és látod, hogy esetleg garis-e még
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Tiltott minden olyan javaslat, tanács, utalás (illetve ezek kérése), ami a digitális disztribútorok által megszabott szabályok, határok, korlátozások kikerülésére irányul. A teljesség igénye nélkül értendőek ez alatt a VPN-es trükközések, hamis vásárlási adatok megadása és társaik.
Nem tiltott ugyanakkor a régió- és egyéb korlátos leárazások, promóciók, akciók stb. ismertetése, az azokról szóló diskurzus, ha ez nem társul a fentebb említett dolgokkal. Valamint nem tiltott a VPN szó leírása, ha valaki azt kifejezetten tiltó vagy figyelmeztető szándékkal írja le
(pl.: a VPN tilos!)
"Utazásos vásárlással" kapcsolatban az irányadó [link]
Röviden és tömören: nem érdekel senkit, hogy kijátszik-e valaki ilyen-olyan szabályokat, de itt erről semmilyen formában ne essen szó!
● tilos a warez!
● az OFF topic a baráti beszélgetéshez erre
● olvasd el a téma összefoglalót!
utoljára frissítve: 2018.02.19 l.skywalker
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Apple Watch
- NVIDIA® driverek topikja
- Kés topik
- Hobby elektronika
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- Nintendo Switch Lite 256GB + tok , Dual Boot (Eredeti SW vagy CFW) 19.0.1 Atmosphere, 3 hónap gari!
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- Diablo 3 Nintendo Switch - játékokkal, tartozékokkal
- Beszámítás! ASUS ROG Ally Z1 Extreme 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Lenovo Legion Go 512GB SSD játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest