Új hozzászólás Aktív témák
-
Mister_X
nagyúr
válasz Buster17 #13897 üzenetére
Gömbölyűbű'. Azaz kerek szemű rizs. Elkészíteni sem úgy kell, mint a polcokon lévő takarmányrizst. Le kell mosni róla a felesleges keményítőt, minimum egy óráig áztatni kell, majd közepes tűzön megfőzni. Egyetlen hátránya ennek a rizsnek, hogy baromira íztelen tud maradni, nekem hiába hevert erősen sós és szójaszószban egy éjszakán át meg sóztam is rendesen főzéskor, nem nagyon hatotta meg Kínában nem véletlenül a rizs A köret (bár ők egyáltalán nem sózzák, a japánok sem). Mondjuk frissen íztelenül is ehető, pálcikával
A sushinak való rizst meg valami alaplében kell felfőzni, nem rizsben. Én is szívesen csinálnék magamnak, szeretem is, de otthon nem kísérleteznék a nyers halas ételekkel, mert ki tudja, hogy mit adnak nekem a boltban.
"Most kell szerénynek lenni, mert most van mire." --- "All dreams eventually disappear when the dreamers wake."
Új hozzászólás Aktív témák
- itt sincs warez!
Állásajánlatok
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen
Cég: Ozeki Kft
Város: Debrecen