Új hozzászólás Aktív témák

  • Steve1207

    veterán

    válasz ρσгτσ #55321 üzenetére

    NFC az olcsó szegmensben eléggé ritka volt (vagy tiltották az EU modellekben), viszont ha nem használsz ki semmi mást a komolyabb modellekből nem tudom mennyir érdemes NFC-zni. Szerintem 70e alatt nincs értelmes NFC képes modell manapság, talán Samu aktuális erősebb modellje, meg talán a Fitbit Versa széria tudta (lehet onnan már megkapta amúgy más modell is náluk).

    Nekem kb mindenre elég a GTS 2 mini, kicsi, szögletes, amoled, kiír mindent, ami olyan engedélyt adok (pl notes vagy naptár), két hétig átlag húzza kijelzőspórolósban és le van tudva. Amúgy a leggyakrabban az időzítőt használom, főleg főzéskor, nehogy odaégjen a kaja :D Az említett magas kijelzőváltozat nekem nem jött be amúgy soha, nem volt kényelmes és bóvli hatású számomra, de ugyanígy vagyok a kerek megoldásoknál, hogy sok óra brutál vastag. A vékony csuklómon kb rettenetesen néz ki, de ezt szeritnem érdemes ellenőrizni.

    Ettől függetlenül szerintem nem sok érdemi lépés van az alsó 20-30e-es ársávoktól, régóta egy sima band is képes mindenre, a többi egyéb csak külső csicsa, amiért elkérik az árat. Na meg kicsit pontosabb szenzor, jobb szoftver talán, de ha nem használsz kb semmit belőle akkor nem fog többet nyújtani az 50-60e-es se. Utána ott van az említett Galaxy Watch 5 környéke, de én sose akartam annyit költeni egy órára.

    .

Új hozzászólás Aktív témák