Új hozzászólás Aktív témák

  • ρσгτσ

    addikt

    válasz csuvicsuva #53203 üzenetére

    Néhány éve már a bárányhimlő elleni oltás is kötelező. Ez nem gond amúgy, mert örülök is neki. Én 18 évesen szenvedtem végig, ami abban a korban már elég kemény tud lenni.

    Mi a nem kötelező oltásokat is beadattuk neki, csak néha olyan érzésem van, mintha ész nélkül darálnák a beadásokat az orvosok. Ami egyrészt azért van, mert több időt vesz el, ha több alkalommal kell menni. Másrészt meg azért, mert vannak olyan oltások is, amit ha nem együtt adnak be, akkor több hetet kell várni a kettő között. Aztán lehet van még más fajta indok is mögötte...

    Belázasodás az többször volt már. Bár elsősorban az is a kötelező oltásoktól. Nem kötelezőnél azt hiszem csak a Bexsero 3. adagjánál volt gond. Az még egyébként a kisebbik gond, de ha fáj, bedurran, az már gázosabb. Ezért informálódok én is róla a neten, meg gondoltam itt is megkérdezem.

    Amúgy volt amikor én is kértem, hogy egy-egy oltás ne egyszerre legyen. Mivel mindkettő a vállba megy, így én is ezen gondolkozom, hogy meg kellene bontani...de még infókat gyűjtök.

    [ Szerkesztve ]

    ZX Spectrum - Commodore 64

Új hozzászólás Aktív témák