Új hozzászólás Aktív témák

  • Guitar14

    senior tag

    Na ide írom mert ez már nem csak Xbox 360-as téma. :DDD
    előzmény a 360 topikból: [link]
    Téma: Megtetszettek a kanapén ülős légkormányok (Wii, Xbox 360 U kontroller).
    Porto és icemad egyre jobban beszélnek rá a rendes asztalra rögzíthetős-pedálos kormányokra ami nekem is tetszene de nem tudom hogy megoldani. :))
    Ötleteket várnék, itt a játszós sarok:

    icemad-nak válasz:
    Úgy, hogy bal oldalt a kormány, jobbra a tv valóban nem kényelmes, eléggé félre állna a fejem egész végig. :D Kormányom sincs, monitort meg most butítottam mert kb. csak net-fórum-photoshop-gitározásra használom a PC-t (max 1-2 játék talán) így ha nem muszáj nem költekeznék másik monitorra. Mindenképp a TV-n szeretném. TV-t nem lehet tologatni mert az összes konzol rá van kötve és még HDMI elosztó is úgyhogy max 5-10 centit mozgatható a kábelek miatt. Alatta amin vannak az Xbox-ok az gurulós, de ott sem engednek a kábelek, hogy kigurítsam balra és mögöttük vannak a tápegységek azokhoz amiknek van.

    ρσгτσ:
    92 cm-re van a kanapé eleje az asztaltól és közben megtaláltam az asztalomnak a kis toldását ami pont fele akkora mint az asztalom (oda balra menne a kis szekrény helyére). Az beférne pont ez elé, hogy a kanapén ülve lehessen kormánnyal játszani de az egy irtózatos pakolás lenne mindig mikor neki akarok állni valaminek. :DDD Azt se tudnám hová raknám el mert a kanapé mögött ágy és utána ajtó, szekrény, gitárok. Agyalok én is hátha kitalálok valami DIY-os cuccot.

    Stick around. I'm full of bad ideas. - Isaac Clarke | Xbox:GuitarXIV | PS:guitarxiv

Új hozzászólás Aktív témák