Új hozzászólás Aktív témák

  • csuvicsuva

    őstag

    válasz l.skywalker #45828 üzenetére

    +frankdelgado

    Jó is, hogy mondod, az a könyv is kimaradt, így nyilván a film is, pedig fiatalon inkább faltam a klasszikusokat, most "öreg" fejjel a régi Star Wars könyveket darálom angolul.

    Most végignéztem a srác filmográfiáját, a Lady Birdöt láttam (imádom Saoirse Ronant), de nem emlékszem rá. A kisasszonyok még terítéken van, ott is szerepel, erről az V. Henrikről meg most hallottam először, de felvettem a többszázas megnézendő listára.

    Kristen Stewart mindig is olyan lázadó természet volt (mivel nem egy klasszikus szépség, pont azért írtam, hogy lehetetlen romantikus hősnőnek, vagy szupersztárnak beskatulyázni), de kiszámíthatatlan. A Joan Jett filmet is inkább Dakota Fanning vitte el, mást szerintem nem is nagyon láttam tőle.

    Idő+érettségi: sajnos mindkettő rajtam múlott, deviáns korszakom már általánosban elindult, úgyhogy maradt a szakmunkás, amely életem talán legrosszabb három éve volt, úgyhogy egy életre elegem lett az iskolából. Egy év kihagyás után elkezdtem estin a régi klasszikus felnőtt gimnáziumot, de ott már az első évből is csak a magyart fejeztem be. Család folyamatosan nyaggatott, 2019-ben adtam be a derekam. Tanulni sosem késő, ha ez sikerül, akkor vadászom majd az épkézláb képzéseket, hátha sikerül valamibe beletalálni.

    "Nincsen más, csak a hit és a dac / A tiéd csak az marad, amit másoknak adsz"

Új hozzászólás Aktív témák