Új hozzászólás Aktív témák

  • Bogyi007

    veterán

    De sokan írtatok. :))

    Úgy akartam foglalmazni ezt a premieres dolgot, hogy nem a megjelenés után hanem később vettem meg a telefonokat, akár egy évre rá.

    Az összes eddigi telóm megvan egyedül a Nokia 625 nem működik, annak az USB csatija ment tönkre és így nem lehetséges a töltése sem.
    A Vodafone 845 nálam is működik még, bár az aksi nálam se nagyon életképes már benne. Nekem Kicsirics77 Romja volt a kedvenc hozzá.
    A Htc Desire 626 is használatban van még, bár az elég pókhálós mivel kapott egy szép nagy maflást a kijelzője, abban van a Digi Mobilos kártyám.

    Nyugdíjba majd akkor megy ha a P9 Lite 2017 eljut a Vodafonehoz egy függetlenítő kód kikérésre.

    Ofkorsz nem hasonlítom a telóimat egy 1000 eurós készülékhez, de én nem is igényelek akkora tudást egy telefontól. Már-már a P9 Lite 2017 is hozott annyit ami elég volt számomra, de ez a P30 Lite már a hiányzó részt is megadta. Szeretem nagyon ezt a készüléket, szerencsére azok a problémák amit a mobilarena.hu topicjában is írnak vele kapcsolatban eljerültek eddig.

    [ Szerkesztve ]

    Xbox GT: Hun Bogyi007; PSN ID: Bogyi007 - TCL 55C735 és 55C645 tévékhez is felhasználható beállítások: https://youtu.be/IgyOiQz8Fzo?si=Zv-LkNcsh7JQ7fE9 valamint https://youtu.be/8nBzpLA-sZw?si=QNRPJ4k8yxtFdzUi

Új hozzászólás Aktív témák