Új hozzászólás Aktív témák

  • roberto211

    őstag

    Fhuu már megint elvesztek a részletekbe. Ki nem sz@rja le azt a tokot, ha maga a telefon kib@szott jó? Bocsánát. Nem telefon,hanem iPhone. :) 5c vette át az iPhone 5 helyét hivatalosan,az 5S meg maga a mennyország! :D Melyik telefon képes 120fps és 720p videóra? Melyik telefon képes ujjlenyomat leolvasására? És melyik telefon brutálgyors(még az i5 nél is gyorsabb)? Én ezekre nem tudok példát hozni. Dizájn is nagyon jó.

    5c-t meg szvsz a csajoknak találták ki mert amelyik nőnek iphoneja van mindegyiken látni csilivili hátlapokat, tokokat,színes,stb,stb-t. Na és ezt most az Alma megoldotta. Nem kell se tok se semmi, ha maga a telefon is szép színes,és mivel műanyag ezért eséseket is jobban bírja, meg magassarkúval rátaposást, stb. :D Nem is értem miért nem iPhone 5w lett,mint women.

    Most az apple megint betett a konkurenseknek, Samsung kb 3 hónap múlva bejelenti Samsung Galaxy s 2412353514 készülékét és valami biztos lesz benne ami az iphoneba van. :D De hát szegényt már sajnálom mert akármit kitalált az apple semmit nem bírt lemásolni tökéletesen. Miért nem maradnak a tv-k nél az passz. Abba jók nagyon. ;]

    :DDD

    Hál isten megvan már 2 napja a 4s, iOS7et várom már nagyon (elvileg 8 nap múlva frissíthető) . :)

    (#10900) tDr1v3r: Te meg dobd már ki a pics@ba a tipot és vegyél egy iPhonet. :DDD Ha még 4s-t veszel az is tökéletes. Nekem egyszer volt tipom 2 napig, hát nem nagyon volt a szívem csücske. :)

    [ Szerkesztve ]

    Range Rober Evoque///iPhone 12 Pro max

Új hozzászólás Aktív témák