- Proxmox VE
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Synology NAS
- 3,6 billió dollárt ér az NVIDIA, idáig még egy cég sem jutott el soha
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Hálózati / IP kamera
- Windows 7
- QNAP hálózati adattárolók (NAS)
- Windows 10
- AliExpress tapasztalatok
-
IT café
The Xbox 360 Store Will Close July 2024,
But You Can Keep Playing Your Favorite Games
2024. július 29-én bezár az Xbox 360 Store (marketplace.xbox.com)
A már megvásárolt tartalmak természetesen utána is elérhetőek lesznek a konzolokon
Új hozzászólás Aktív témák
-
StLui
veterán
válasz sugarforce #37897 üzenetére
Próbáld ki!
WD tv live-om kapcsolgatta a tévét, de a fat xboxomon sajna tropa lett a hdmi, ezért nem tudtam kipróbálni.Könyvelőirodába önállóan dolgozni tudó könyvelőt, bérszámfejtőt keresek Dunakeszire
-
Ispy
veterán
válasz sugarforce #37932 üzenetére
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Ronam
addikt
válasz sugarforce #37942 üzenetére
Nálam semmi gond vele, bejött rögtön, be is tudtam jelentkezni, és semmi hibát nem dobott.
-
vamzi
senior tag
válasz sugarforce #38072 üzenetére
Topic jobb felső sarok --> Naprakész Games on Demand akciók
[ Szerkesztve ]
-
Kar07
tag
válasz sugarforce #38092 üzenetére
Gyerekkel ketten használnák, ha én nem is, ő lehet multizna. De néztem, valóban van több olyan játék ami nem volt pc-re és kimaradt.
Na, meg lettem győzve, bár inkább csak megerősítés kellett -
gabormgp
senior tag
válasz sugarforce #38200 üzenetére
Nem,nekem lejart a goldom szerintem,Még amikor volt live on csomó játékot letudtam tölteni.
-
Romeo619
senior tag
válasz sugarforce #38392 üzenetére
Na Infinite ugyan ezt csinálja...el se kezdi már kiírja hogy cant download
-
Wikoo
aktív tag
válasz sugarforce #38458 üzenetére
Hol kapok 8-9k ért eredetit? 12 alatt még nem találtam.
Békesség, boldogság! x)
-
MODERÁTOR
válasz sugarforce #38607 üzenetére
Mostanában nekem is "ezt csinálja". A megoldás amit leírtál működni szokott.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
fireproof
őstag
Köszi. És csak a games mappába csinál a játéknak mappát vagy valahol máshova is készít mappát? Csak mert töröltem a games mappából de a letöltésnél még mindig azt írja hogy DOWNLOAD AGAIN. Most meg elindítottam a letöltést de csak 0%-on áll és nem mozdul semerre sem
Szerk: Tévedtem.... kb8 perc alatt haladt 1%-ot. FANTASZTIKUS ez a live-ról való letöltés....
Köszönöm a segítséget[ Szerkesztve ]
-
taylorp
senior tag
Ez működhet az Assassin's Creed Black Flag-nél is?
Egy darabig ingyenes volt a LIVE-on, be is tettem a letöltési mappába, de folyamatosan Can't download üzenetet ír ki.Ez kizárt dolog, mer nemtudom. XBOX Gamertag:taylorp79
-
raziel01
veterán
válasz sugarforce #38964 üzenetére
Ha lenne emulátor akkor meg azon menne a hoborges hogy miért nem fut minden hibatlanul.
Sok idő meg ember kellene a supporthoz. -
MODERÁTOR
Az emulálással csak az a baj, hogy lassú.
"Ott szimatol a sarkadban vasfogait csattogtatva, minden egyes hétköznapod: kirúzsozott medvecsapda."
-
Medocsabi
addikt
ps4en mégis sikerült megoldani...
-
MasterMark
titán
Ahhoz bele kellene építeni egy 360-at konkrétan.
Az emulálást nem bírná, azért ezek nem olyan hűde erős gépek.
Switch Tax
-
zsola32
senior tag
a win10 talán majd megmozgatja az állóvizet.
mintha azt olvastam volna hogy együtt tud dolgozni a One-val, illetve a játékok is játszhatóak lesznek...persze szerintem is aranyáron van az új generáció, nem az átlag magyar pénztárácájoz készült
-
őstag
válasz sugarforce #39055 üzenetére
Hát sajna nem jártam sikerrel. Viszont egyre jobban megy az fps kontrollerrel lehet kár volt még rendelni az átalakítót
-
consono
nagyúr
válasz sugarforce #39807 üzenetére
Azzal sincs baj, ha rendesen meg tudták csinálni... Elég nagy az architekturális különbség a 360 meg a One között, gondolom ezért sem egy "generic" VM-et kap a gép, amiben minden játék fut, hanem megfelelően a specifikus játékhoz igazítottat...
Born too late to explore Earth, born too early to explore the Universe. Born just in time to sit in front of the laptop and join a Teams meeting...
-
Döglött Róka
veterán
válasz sugarforce #40299 üzenetére
Van kedved online nyomni majd?
Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő
-
dilipok
veterán
válasz sugarforce #40865 üzenetére
ugyanolyan a play and charge is, csak jatek kozben is tudod tolteni...
PSN ID/BF3/4: dilipok, Xbox Live ID: csatamaj0m, Battletag: dilipok#1621
-
g@bo
nagyúr
2-3 hetet kibír a kontrollerben a cerka akksi? / 2* 2000 mah pl. /
nekem a wii-nél elkopott pár nap alatt belőlük az élet.
és csak pár órát játszottam / nap.
-
Ispy
veterán
Nekem kitt van, ráadásul a dokkolos fajta, napi használat mellett kb. 2-3 hetet bír.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
hackeeeee
Jómunkásember
válasz sugarforce #40873 üzenetére
Amikor sokat forzáztam, kipróbáltam kíváncsiságból, hogy sima mezei Tesco-s elemet tettem bele.
Akkoriban ez nagyjából napi 2-3 óra játékot jelentett (néha kicsit többet, néha kevesebbet), persze volt, amikor nem is játszottam. Nem akarok hülyeséget mondani, de szerintem úgy 3-4 hétig bírta, de lehet, hogy tovább. Pedig akkor amikor belepakoltam, arra számítottam, hogy max 1 hét lesz, és lemerül.
[ Szerkesztve ]
Véleményem szubjektív...
-
Kvelstadt
veterán
válasz sugarforce #41098 üzenetére
Találtam egy olyat hogy disabled-re raktam a cloud-ot s most már nem kérdez.
Köszi!"Én jókor dodgeolok, a boss üt rosszkor!"
-
pubos
tag
válasz sugarforce #43691 üzenetére
Hello.Igen most már 100% hogy szolgáltató gond csak nem tudom hogy győzzem meg őket róla.
Az első telefonhívás megvolt de annyira értetlen volt az ügyfélszolgálat hogy az hihetetlen.Csak azt hajtogatta hogy ha a számitógépen van net a boxon nincs akkor csak is a box a rossz.
Mondtam neki tegnap egész nap ezzel küzdöttem.Ma elvittem két ismerőshöz is az egyiknél ugyanaz a szolgáltató és láss csodát egyből felugrott a netre.
Ezt is elmondtam a hölgynek meg azt is hogy mobilnetről nálam is megy de csak azt hajtogatta hogy szerinte akkor is a box a rossz.
Na és akkor most hogyan tovább? -
oriic
HÁZIGAZDA
válasz sugarforce #43770 üzenetére
"Egyre több helyen látom panaszkodni az embereket, hogy mennyire nem éri meg a gold, mert olyan gagyik az ingyenes játékok"
GOLD-ot nem az extra játékok miatt veszünk, az csak plusz. GOLD a multizáshoz kell, meg a kedvezményes vásárláshoz.
Live-Die-Respawn
-
korcsillio
addikt
válasz sugarforce #43823 üzenetére
Köszi.Sok játékot csináltak Kinecthez vagy elenyésző?
-
sugarforce
addikt
válasz sugarforce #43812 üzenetére
Esetleg valaki?
-
dilipok
veterán
válasz sugarforce #43880 üzenetére
van a boxon "beepitett" pingtest?
defymoto: nincs ra garancia, hogy nem piszkaltat talalsz.
[ Szerkesztve ]
-
dilipok
veterán
válasz sugarforce #43882 üzenetére
latszik, h regen neztem
-
masterful87
senior tag
válasz sugarforce #43880 üzenetére
Latency: 202ms
Upload: 5,29Mbps
Download: 4,63Mbps
Signal: 100%
Wi-Fi: 11MbpsMindezt egy 50/5-ös nettel, és 300-as Wi-fivel... Egy vékony falnyira van a router, úgyhogy igazából nem értem mi ez a 11Mbps, és miért ilyen csiga lassú. Nem csoda hogy egy nap amíg letölt valamit.
-
Trak
addikt
válasz sugarforce #44130 üzenetére
Más játékban nem magas, csak a BO2-vel?
''Mielőtt megszólalsz, gondold végig, szebb-e, mint a csend, amit megtörsz vele...''
-
andrasko
senior tag
válasz sugarforce #44484 üzenetére
(#44484) sugarforce
(#44482) MrPeekaboo1-2.lépédben (router wi-fi-n)...
upnp: enabled
xbox: enabled3.lépésben (router wi-fi-n)...
DMZ: xbox ip-je beállítva4.lépésben (router kábelen)...
5.lépésben (mobiltelefon Hotspot-ról wi-fi-n) ...
6.lépésben (/router nélkül/ PPPOE közvetlen kábelen) ...
(itt laptoppal ellenőrizve a user-password kombináció)Az eredmény minden esetben semmi!!!
Ugyanaz, mint előtte!!!
- wifi esetén a routert látja, de internet kapcsolat nincs.
- kábel esetén a network-ot látja, de internet kapcsolat nincs.Mi lehet még? Az XBOX-on nem tudok ezenkívül állítani valamit?
ÚJ MEGBÍZHATÓSÁG (78): http://hardverapro.hu/tag/andrasko RÉGI MEGBÍZHATÓSÁG (106): http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=andrasko TELEFON: +36 (70) 505-0202
-
zsola32
senior tag
válasz sugarforce #44648 üzenetére
akinek hiányoztak a legós játékok, annak jól jött
-
r.levente75
addikt
válasz sugarforce #44754 üzenetére
Lehet, hogy szerencséd van, nem tudom mi alapján szelektálják.
-
Tibi86
aktív tag
válasz sugarforce #45139 üzenetére
Akkor viszonylag hamar be tudja hozni az árát...
-
fityere
senior tag
válasz sugarforce #45230 üzenetére
Vicces mert csak 1080p felbontason csinálja
Nem azért hagyjuk abba a játékot, mert öregszünk. Azért öregszünk meg, mert abbahagyjuk a játékot.
-
parandroid
félisten
válasz sugarforce #45452 üzenetére
Vagy tört boxról...
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz sugarforce #45650 üzenetére
nem csak hogy olcsó, még szerintem a mérete sem stimmel.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
x360elite
őstag
válasz sugarforce #46491 üzenetére
Az király. Én most fent vagyok live-on. Ha van kedved, akkor jöhetnél pár meccsre.
Xbox series - Xbox one - Xbox 360 konzolok, kontrollerek és egyéb tartozékok szakszerű, gyors javítása GARANCIÁVAL!!!
-
MasterMark
titán
válasz sugarforce #46512 üzenetére
Mert nincs rá új játék már.
Ettől még nagyon sok régebbi játék létezik rá.
Kinek mi szempont.Switch Tax
-
b4sxe
aktív tag
válasz sugarforce #46863 üzenetére
Pr telecomnal vagyok 10 megas net, tudom nem a legjobb de mas jateknal semmi ilyesmit nem csinal egyedul a gtaba dobal ki, most felmentem a szomszed wifijere ami gyengebb mint a mienk es tokeletesen fut nem dobott ki egyszer sem szoval az IP cimemmel lesz a gond vagy nem tudom.. neten lattam kulfoldi oldalakon hogy masnak is ezt csinalta ezert akarok az ip cimmel valamit csinalni...
Elesni nem szégyen, de a földön maradni gyalázat!
-
Darth_Revan
veterán
válasz sugarforce #47297 üzenetére
Házhozszállítással jöttek.
Arra meg hogy miért digitálisan vettem, meg az a válasz, hogy fizikai cuccok olcsóbban voltak
-
Darth_Revan
veterán
válasz sugarforce #47299 üzenetére
-
memoril
aktív tag
válasz sugarforce #48041 üzenetére
Szia ! Szerintem mbit/s az xbox teszt is ezt írja ! A modemet t-home adta , most nem vagyok othon de szoltam nekik hogy nézzék meg . Nincs messze kb 3 mátere van tőle a box .
-
memoril
aktív tag
válasz sugarforce #48052 üzenetére
Szia ! T-home kábeles net amihez a modem wifis sagemcom nevű wifis modem . Telefonon megfelelő sebességgel jön a letöltés 30-40 mbit/s , feltöltés meg 4-5 mbit/s de az xboxal a feltöltés az jó de a letöltés az 3mbi/s-amal jön . Ha kábellel kötöm össze akkor kb 10-15 közt jön a letöltés miközben 40-50 közt kéne azzal is jönnie . Szervizet felhívtam azt modták hogy minden rendeben van és hogy az xbox -t nem tudják miért tölt le így .
-
memoril
aktív tag
válasz sugarforce #48052 üzenetére
-
Ganz-[HUN]
addikt
válasz sugarforce #48148 üzenetére
Vár még egy hónapot ~30-at és vesz egy One S-t. Szerintem az a legjobb.
Psszt, srácok, kértek egy kis szocializmust? - egy random ember a '18-as öszi mondoconon
-
l.skywalker
Topikgazda
válasz sugarforce #48209 üzenetére
Sajnos a visszakerülés már egyre kevésbé jellemző, sőt amióta én felhasználó vagyok nem láttam ilyet (2015.december). Akkor minden vágyam az volt, hogy megvegyem a Dragon Age: Origins-t. Mindenki mondta, hogy nem elérhető, de majd visszakerül, mert jogi, licenszelési stb. Azóta sem elérhető.
Most van olyan játék, az X-Com: Enemy Unknown, ami júniusban kijött GwG-ben, és rögtön utána megszűnt a digitális értékesítése. Most nekem megvan, örülök, de van pár játék, amikről én szerintem már konkrétan lemaradtam.
Valamint a tavalyi évhez képest a Year End Sale ill. az elmúlt pár heti DWG-s játékok sem túl markánsak.
Nincs ezzel gond, várható volt.
ps.: egyébként ha egy játékot megvettem digitálisan, de már nem megvásárolható - ha törtlöm a Boxról később zavartalanul le tudom tölteni, ugye?
Illetve, ha esetleg eljutunk oda, hogy lekapcsolják a 360-at a marketplace-ről, attól még a digitális tartalom elérhető lesz, nem? Vagy be kell szereznem majd egy 1-2TB-os vinyót, hogy mindent rámentsek?
Kiküldhetnék belső merevlemezen a játékaimat. Az tetszene
Nem szabad félnem. A félelem az elme gyilkosa. A félelem a kis halál, mely teljes megsemmisüléshez vezet. Szembenézek félelmemmel.
-
fanuc
csendes tag
válasz sugarforce #48271 üzenetére
Gondolom ezt nekem akartad. Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Sorozatok
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Premier előzetesen a Chicken Police – Into the HIVE!
- Autós topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- World of Tanks - MMO
- Elülsőtápos E-ATX toronyházakkal jelentkezett a Geometric Future
- Call of Duty: Black Ops 6
- Motoros topic
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Playstation 5 Slim Disc Edition!
- Új, bontatlan dobozos PlayStation VR 2 év gyári Sony garanciával
- SEGA - MEGADRIVE 2 /// +196 játék // +3 eredeti vezérlő / antenna és A/V vezeték / használatra kész!
- Új, bontatlan dobozos PS5 Pro 2TB-os gép 3 év gyári Sony garanciával
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 Slim 1TB SSD lemezes konzol + 2db játék garanciával hibátlanul
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest