Új hozzászólás Aktív témák

  • BeZol

    őstag

    válasz Tigerclaw #93057 üzenetére

    Én cement shamant mainezek, mellé alt-nak fire mage-et kezdtem el és nekem a torghast-nál fogyott el a lendület, hogy még azt is le kéne tolni az alttal (felszintezni 3as majd 6os lvl-ig, majd 6osni lenyomni a heti kettőt), egyszerűen nem visz rá a lélek, bááár most h haverom kiesett a játékból (feladta az outlaw rogue-t, nem tud vele kompetitív szinten pve-zni és inkább be sem fizeti most a wow-ot, mert nem akar rerollolni) és végre tudtam is haladni nélküle (nem volt aki fixen minden bosson meghaljon és 2/3 annyi dps-t toljon legjobb esetben mint én, holott +5ilvl-ben volt!), a 4-5 órányi lvl 6-os torghaston wipe-olást követően (2en próbáltuk) röhögve megcsináltam egyedül mindkettő hetit...

    Közben kiesett a legendary is végre, lecraftoltam 210esként (meglepett h nem kell előtte 190esként lecraftolni, azt hittem muszáj először azt, majd upgrade 210re, de nem, egyből engedte 210en, úgyhogy 190es alapanyagot és az extra 2 missive-t el is adtam, márpedig 1 hete vettem őket azóta meg felment az áruk, szóval nyertem is rajta :D ), és az overall dps-em a max. 2.8k-ról felcsorgott 3.4k-ra (186-os ilvl) ;]

    Sajnos sokan nem tudnak a karijukkal rendesen játszani, csak azt hiszik h tudnak (mint pl. haverom), csak ugye a dps-meter mutatja az ugly truth-ot, és amikor betol az ember 3k körüli, mások meg 1.6-2k overall dps-t tolnak, akkor az gáz (márpedig max 5 ilvl-el kisebbek!), ÉS ez azért is problémás, mert 4es kulcsot így már nem sikerül ilyen emberekkel időre lenyomni (tehát hiába toltam akkor még legendary nélkül 3k overallt, ha a másik 2 dps 1.6 és 1.9k overall-t nyomott), mert értelem szerűen az overall dps-ük azért is "pocsék", mert esélyesen összecsuklottak bossfight során is, mert a dps-elés mellett még a mechanikák lekezelése sem megy nekik.

    Tekintve, hogy a mostani kieg. kifejezetten nehéz kiegnek számít, egyáltalán nem lehet ezeket az embereket lecarryzni, sőt, konkrétan hátráltatják a többieket a haladásban.

    A másik dolog pedig, hogy dps-enként már első pár napban rá kellett volna állnom a nagyobb kulcsok tolására, hogy legyen jó raider.io értékelésem (csak hát haveromra vesztegettem feleslegesen az időt), és konkrétan 4es kulcsra sem hívnak be dps-nek :DDD (türelmesen jelentkeztem groupokba 40 percen keresztül, de semmi), és más dps-eknél is hasonló a tapasztalat, tehát marad a saját kulcs, ahol pedig eddigiek alapján kb. 40 perc után lesz hozzá tank+heal, DE annyira botrányos tankokat (taunt nem megy nekik, végignézi h 20 másodperce üt a mob, overpullol és összecsuklik) és healereket (dispellt nem ismerik, csak a tankot és magukat healelik kategória) kaptam eddig, hogy az nagyon gáz. Sajnos a pug dps-ek 3/4-edére is ez az igaz, hogy ilvl megvan, de hogy a dps nincs ott mellé + gyakran meghal itt-ott a mechanikákban, az nem mindenhol fér bele, főleg nem 4es kulcs és felette.

    Úgyhogy maradnak a guildes groupok egyelőre, de ott is mindig van 1-2 kakukktojás dps (akik új arcok, vagy régi újak, de anno sem voltak jók, vagy új karival nyomják és bénák még vele), és mostanra jutottam el oda, hogy ha fejlődni akarok gearben, akkor ezeket az embereket le kell vakarni, mert nem lehet 4es kulcsnál messzebbre jutni miattuk, szóval szimpátia ide vagy oda, nem fogok vkivel a két szép szeme miatt együtt játszani, mert sosem jutok egyről a kettőre, akik pedig jól tolják és szintén jókkal összetársulnak, azok meg már 10es kulcsoknál fityegnek, és pár napon belül már esélyesen +10 ilvl-ben lesznek hozzám képest is.

Új hozzászólás Aktív témák