Új hozzászólás Aktív témák

  • szaszab

    aktív tag

    válasz Janusz001 #87993 üzenetére

    Node most komolyan. Minden új kiegnél így teltek az első napok. Vicces (nem!) látni ezt a sok... Fanyalgást, rinyálást, szimpla tényközlést, hogy sorba kell állni. Ahogy apám szokta volt mondani: aki prostinak áll, ne sikítson, ha.... Végeznie kell a dolgát.

    Kérdem én: meddig lesz ez? Hogy minden harmadik poszt arról szól, hogy "már megint x időegységet kellett várni". Srácok! Ha nem tetszik, ott van a jobb felső sarokban az x.;) Vagy... Lehet közben mondjuk... Tanulni, sorozatot nézni, foglalkozni a gyerekeddel. Nem panaszkodom, csak jelzem, hogy már kissé unalmas, hogy minden 3. posztot úgy tekerem tovább, hogy "aha, ez is csak sír.
    Szóval azt akarom kérni, hogy ha csak arról írsz, mennyit kellett várnod, a posztod elejére biggyessz már oda egy hashtaget, hogy #cry_a_sorbanállás_miatt. Vagy valami. Hogy tudjuk, hogy bele se kezdjünk, mert nekem időelbaszás minden ilyen elolvasott betű. Mert igen, sajnos én lassan olvasok. Kérlek titeket, jelezzétek valamilyen módon, könnyítséteket meg azok életét, akiket még érdekel a BfA pl. Legalább addig, amíg nem optimalizálják. Köszönöm!

Új hozzászólás Aktív témák