Új hozzászólás Aktív témák

  • Yodamest

    veterán

    Jómagam már tiszta vagyok egy ideje, de erre a classic szeróra azért most betikkelt a szemem :DDD
    Igazából 2 járható utat látok ebben:

    1. verzió a: free to play classic wow
    A blizz se hülye, tudják, hogy a lvl 20-ig free trial már kevéske lesz új emberek becsábítására, így ez a classic szerver dolog gyakorlatilag ennek egy burkolt megnyújtása lvl 60-ig. A grafika ugyan az lesz mint az aktuális játékverziónál, a régi grafika ma már egyértelműen nem kedvcsináló, hanem inkább eltántorító erő lenne. A játék többi eleme pedig minden a régi formulát követné érintetlenül. Biztos, hogy egy free to play classic szerverbe nem feccölnének energiát a balanszoláshoz, mert akkor onnantól folyamatosan 2 fajta kontentre kellene gyártaniuk a patcheket, szóval ez szerintem teljesen permanens fix, kőbe vésett dolog lesz.

    2. verzió: fizetős classic wow
    Igen ez is benne van a pakliban, főleg a blizzt ismerve. Így elsőre nagyon furán hangzik, hiszen ha már valaki fizeti a nem kevés havi díját a játéknak, akkor az nyilván a legújabb, legszebb, legbalanszoltabb, kontentben akar játszani, nem pedig egy 13 évvel ezelőtti tartalomban. Szóval én ezt kevésbé tudom elképzelni, egyszerűen fizetősként nem látom a létjogosultságát a dolognak.

    Röviden: szerintem ez egyfajta nagyon jól tálalt üzleti modell lesz free to playként abból a célból, hogy majd aki tolja a classicot és eléri a lvl 60-at, megcsinálja az instákat, az utána úgy is kedvet kap, hogy tovább barangoljon lvl 120-ig, ennek ez lesz a szerepe. (persze lesz egy réteg akiknek bőven jó a lvl 60-ig fejlődés és ott gearelődés, de a blizz is tudja, hogy a játékosok többsége rá fog unni és tovább akar majd játszani)

Új hozzászólás Aktív témák