Új hozzászólás Aktív témák

  • Cathfaern

    nagyúr

    válasz gejzanet #42324 üzenetére

    "A pvp keveseb xp-t hoz ha alis vagy, mert az ally közismerten noob random pvp-ben még az av-t is képesek rendszeresen bukni"
    Fud. ~50% a nyerési esély mindkét oldalon.

    "Aztán mire meglépem a 82-t akkora mindenem 300 feletti kék."
    Amellett, hogy kétlem, nem nagyon van jelentősége a dolognak, ugyanis a 84-85-ös zöld questrewardok ennél magasabb ilvl-űek.

    "De 15-75 között kb egy insta minimum egy lvl up ami kb 10-15 perc és közben kék q revardokat kapsz + sok cucc esik ami vagy eladható transmogra vagy kék."
    Erős túlzásnak érzem azt a 10-15 perc (na jó, scarlet cemetery megvan annyiból). A kék cuccok kb. semmit sem érnek, mert ahogy írod is, elég gyors a szintezés, szóval úgyis lecseréled. Ha meg a transmog gearből bejövő bevétel jelentős, akkor valamit nagyon rosszul csinálsz amúgy :)

    "Ha jó a csapat akkor 3..5 insta is lemegy zsinórban."
    Ha meg nem, meg kilép a tank és/vagy healer, vagy mindenki más, aztán várhatsz, meg ha mondjuk 11 után mész, amikor már van, hogy akár dps hiány is van, akkor máris rosszabb a helyzet.

    Amúgy legutóbb egy mage-et húztam, 54 óra a /played (4 darab heirloommal). Powerlevel nem volt, egyedül fejlődtem, kizárólag questeléssel, egyetlen egy instát se toltam le (tehát az insta questeket sem). Meglepne, ha ennél gyorsabbat ki lehetne hozni csak instázással :)

Új hozzászólás Aktív témák