Új hozzászólás Aktív témák

  • birno

    addikt

    válasz Lirion #35276 üzenetére

    Megvan a Cata is, szoval tudok tovabb haladni a szintezessel, csak en annak ellenere, hogy nehez jo grouppal osszeakadni normal dungeonokben, szerettem azokat is, de a heroic azert csak nagyobb kihivas, sokkal komolyabb odafigyelest igenyel, ertelmesebb emberek lesznek a tovabbiakban is remelem, lehet toluk tanulni, gyakorolni, mert szeretnem minel jobban betolteni a szerepem.
    Plusz azert ezekbol csak jobb itemeket is lehet gyujteni, meg ha jelenleg gyorsan elavulnak, meg ezeket is questelesbol szedtem ossze, szoval ez alapjan lehet 80-on is ugyanugy gyengek leszenk az akkori cuccaim.

    En inkabb arra lennek kivancsi, hogy a karakterem a szintjehez kepest tenyleg nagyon "elmaradott"-e?
    Meg hogy milyen itemekkel lehet ideiglenesen növelni a staminat, armort, melyikeket erdemes alkalmazni egyaltalan?
    Mert pl. most van nalam egy Scroll of Stamina VII, ami erre valo, de az a +25 nem tunik tul soknak, persze tobb mint a semmi.

    Mas tema.
    Mikor erdemes farmolni novenyeket, asvanyokat?
    A nap/het minden szakaban ugyanannyi ido alatt respawnolnak s emiatt a reggelei/delelotti idopontokban konnyebb vagy ha mondjuk estenkent surubben akkor olyankor inkabb, annak ellenere, hogy tobb jatekos van?
    Meg Ragnaroson mennyire jol mennek a novenyek?
    Jelenleg Minig, Engineering profession van felveve, de csak Miningal foglalkoztam leginkabb s mivel az eleg jol megy, gondolkozom a herba gyors felhuzasan,gold szempontjabol jo lenne, aztan majd masik karakternel lesz crafting.

Új hozzászólás Aktív témák