Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz kovsol #26248 üzenetére

    lvl60on outlanden, félig rampartos gearben (thx guild), félig BoA arcane-on egyszerűen nagyon gáz szintezni. Szerintem. Mage armorral gyakorlatilag elveszted a védelmed a mobokkal szemben, és hiába relatíve nagy a spell powerem, nem nyírom ki a mobot mire odaérne... (mondjuk tény hogy a mage-el már nagyon rég nem is játszottam)
    Nem tol ki elég dps-t ahhoz képest, hogy feladsz egy csomó mindent - szerintem... Pedig a talentek nagyon jól hangzanak...
    Több mobnál lehet egyet polizni, meg lehet lábat fagyasztani, de hát a fene tudja... 1et üt a meelee mob az mage armorban nagyon fáj :)
    Szóval lehet, hogy frost leszek megint vele (főleg, hogy instában is érdekes mód azzal tolom a legnagyobb dps-t -- ugye aoe :) )

    #26249: ha véletlen BSen vagy, akkor szívesen segítek ebben az esetben... Szeretem a revenge-et :)

    Cathfaern: azért ha belegondolsz, egész más a helyzet... Palának pl a swing - ahogy emléxem a régebbi nézegetésemből - mintha 50%-ot tenne ki. DKnak ez nincs 30, sőt, azt hiszem olyan 22-23%ot szokott a recount számolni. És a manásnak a manájával nem hasonlíthatod, mert az óriási mana pool ehhez képest. Warrinak nem függ össze az ütéseivel a rage termelés? Minden esetre ezek szerint a haste nem sokat ér (a BL ezért sokkal kevesebb pluszt ad mint más kasztoknak) - inkább hitcap, crit (mint ahogyan azt a linkeden is írták) :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák