Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz Wolverine #25176 üzenetére

    Gyakorlatilag egyet is értek meg nem is.
    Egy példa. Régebben volt gyakran Orgrimmar - World server is down, miközben durotar, UC, Shattrath stb vígan futott. Ergo nem feltétlen van minden egy szerveren, ami egymás mellett van.
    Tehát. Nem kell atomfizikusnak lenni ahhoz, hogy megmondjam, messze kivitelezhető az, amit a Blizz hónapok óta nem tud megoldani. Nem kötelezettségből, ők vállalták el, hogy csinálnak egy World PVP battlegroundot, saját ötlet alapján. Lehet hogy nincs külön szerveren, de bőven lehetne, ha tényleg nincs. Amennyi lóvét egyébként termelnek belőle, abból azt gondolom, bőven elvárható lenne, hogy ne egy laggoló szemetet kapj, hanem egy normális megoldást (hiába van nagyon, tényleg nagyon jó ötlete, ha nem tudja kivitelezni)

    "vagy a Blizzard nem tud optimalizálni, vagy az ATi nem tud drivert írni "
    tény, hogy az atinak is bőven van még mit csinálnia, azért érezhetően belehúztak az utóbbi időben a driver-írásba. (CF pont egy olyan pont, amihez nagyon sok optimalizáció szükséges), ettől függetlenül azt mondom, a Blizz az, aki a nagyobb sz@rt tartja a hátsó kertben a dologgal kapcsolatban.

    Itt gyakorlatilag nem ott van a gond, hogy lehetetlen dolgokat kérne akárki, hanem az a probléma, hogy nem ismerik fel/elbagatelizálják a problémát, nem vesznek fel új embert/nem építenek ki új rendszert, mert így költséghatékonyabbak... (azért mellékesen megjegyzem, hogy fejlesztőként, tulajdonosként lehet hogy én is így tennék, nyilván semmi nincs ok nélkül)

Új hozzászólás Aktív témák