Új hozzászólás Aktív témák

  • -conrad-

    addikt

    válasz FefeeX #21434 üzenetére

    Ok..
    kezdj unholy talenten. Nem gyógyít annyit mint a blood, de bőven elég, viszont jobb aoe, és tankolni is tudsz vele instákban. (blood-al is, csak az unholy az jobb aoe aggro, meg ott a bone shield amit dps is kitesz a +2% dps miatt, de amúgy tank talent) Rengeteg ütés használja a disease-eket, szóval ezeket tedd fel elsőnek. Ahogy írtam unholy talent miatt plague strike, utána icy touch, aztán két lehetőséged van:
    - scourge strike (1unholy+ 1frost) + heart strike(1 blood)
    - heart strike (1 blood) + death strike (1 unholy + 1 frost)
    Egyik jó nagy dps, a másik meg healel. Értelemszerűen amelyik kell. Ha mobozol és mondjuk eg 60k hps-elitet ütsz akkor első, ha lemegy a hp-d akkor meg ütsz pár másodikat és felmegy a hp-d tőle újra.
    Mondjuk ez single target.

    Aoe:
    leteszed a death and decay-t magad elé, azonnal belerántod az egyik mobot, fel a 2 dot, mire beér a többi társa addigra már töltődik a rúna, mehet a pestilence, ami továbbterjeszti a diesease-ket, és itt ütögeted az unholy+frost rúnákból a scourge strike-ot, meg a healelős strike-ot (mikor melyik kell), a blood-ból meg aoe sebzed őket a blood boillal.

    Mindegyik verzióra érvényes, hogy a rune strike az menjen cd-re, és ha marad runepower akkor mehet a death coil.

    #showtooltip Scourge Strike
    /cast Rune Strike
    /cast Scourge Strike

    Így be is lehet makrózni minden meele ütésre, nincs global cd-n így egy gombnyomással megy a 2 ütés.

    Amennyiben froston vagy, van még egy heal lehetőség:

    #showtooltip Lichborne
    /cast Lichborne
    /cast [target=player] Death Coil

    :) a lichborne undead-á változtat így rád is hat az, hogy a death coil healel, tehát ha magadbe lövöd az +hp. :) Erre még van glyph is, hogy amennyiben healelni használod, akkor termel 20 runic powert, azaz 4x healelhetsz vele ha max. runicpoweren vagy, az nálam tank cuccban tank talenten 4x 1600 hp, dps cuccban több az attack power miatt.

    Blood talenten meg van egy 1 perces cd-vel rendelkező talent ami blood une-ból hp-t csinál.

Új hozzászólás Aktív témák