Aktív témák

  • emre

    veterán

    válasz virkir #5508 üzenetére

    Nos, én nem valami (valaki) mellett, vagy valami (valaki) ellen írtam amit.

    Viszont épp elégszer gondolkodtam azon hogy vajon milyen jogunk van a játékban bármit is elvárni a társainktól. Illetve azért bármilyen szintem felelősségre vonni, ha nem a kedvünk szerint vesz részt a csatában. Szerintem semmilyen.

    A csapatjátéknak (szakasz, klán) szerintem pont az lenne a lényege, hogy hosszas gyakorlások alatt meg kell tanulni hogy kinek milyen harcmodorhoz van affinitása. És a későbbiekben ezt tiszteletben tartva célszerű kialakítani a stratégiát.
    Engem pl. hiába zavarnátok be egy városi pályára, egyszerűen rühellem. Volt már vitám BoogeyM@n.-el a támadó illetve a védekező stratégiáról, azt hiszem ebben veled (sem) értenénk egyet.
    Játszottam már szakaszban innét 1-2 emberkével, akinek nagyon nem jött be a stílusa (szigorúan név nélkül). Tudom velük nem szívesen megyek együtt, de ettől még az illető lehet sokkal jobb játékos nálam. Azt viszont hogy ez miatt a véleményemet ilyen (alpári) lekezelő stílusban hangoztassam, azt elképzelni sem tudom.
    Volt olyan meccsem is ahol Közép-Európa minden országából volt valaki, és ragyogó csatánk volt, kiváló összhanggal, csak hozzáállás kérdése.

    Ha én lennék az idősebb elküldhetlek a picsába, amikor seggfej vagy? :)
    (különben nem merném megtenni :B )

    mod: off

    [ Szerkesztve ]

    A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.

Aktív témák