Aktív témák

  • D.Orion

    veterán

    válasz #21346560 #44362 üzenetére

    Javítás, álcázás, tűzoltás: Ezen képességet skill-ek így működnek, akokr is ha nem 100%-on vannak a tagoknál. DE! Eme képességek az alábbiak szerint működnek a te esetedben:
    2 legénységi tagnak mondjuk megtanítottad 100%-ra, de összesen 5 legénységi tag van a tankban, akkor 3 nem tud ebből semmit sem, tehát: 100% skill : 5 tag x 2tag= 40% össze képesség. Tehát ezek közül a kiválasztottat érdemes 100%-ra megtanítani mindegyik legénységi tagnak. Ha átviszed őket másik tankba, akor ezen plusz képesség ha jól tudom, akkor is működik már, ha nem 100% az alap legénység az új tankban.

    BIA(Brother In Arms): CSAK ÉS KIZÁRÓLAG, AKKOR MŰKÖDIK, HA: Minden legénységi tag 100%-osan ért az adott tankhoz és 100% ennek a BIA-nak a tanulási szintje és mindegyik legénységi tank él a csatában a tankban!

    Továbbá van a többi új képesség ezeknél előfordul olyan eset, hogy pl. két rádiós vagy két töltő van a tankban: Ha mindekettőnek úgyanazt a képességet tanítod meg, akkor csak a magasabb tanulási szinttel rendelkező képessége fog aktíválódni.

    Ezen felül megkülönböztetünk perk-et és skill-t. Perk csak 100% megtanulás esetén működik, addig ha úgy tetszik csak az xp-t nyeli. Skill működik az elejétől kezdve, de a legjobb hatását csak 100% esetén éri el.

    Az, hogy melyik skill és melyik perk egy szép összefoglaló képben meg tudod tekinteni itt a topikban, csak vissza kell keresni, én most mobilról nem akarok, ezt is éppen elég volt megírni. ;)

    Ha valamiben tévedtem, akor úgy is kijavítanak.

    gainwardgs: Szerintem kb olyan lesz, mint a T34. Bazi nagyot lő, cserébe elég sokan átlövik. Előnye lesz a T34-el szemben, hogy egyáltalán nem lassú gépsárkány így adatok szerint, tűzerőben és motorerőben is ott van a szeren. Páncélja meg... El kell vele bújni. :DDD

    [ Szerkesztve ]

Aktív témák