Aktív témák

  • scavy

    tag

    Üdv!

    Én most kezdtem újra a játékot jó pár hónap kihagyás után, tavaly nyáron voltam nagyon ráfeszülve, most újra játszom pár hete. Eddig a nem túl leányálom amcsi med ágat csináltam végig elsőre, aztán jött a német TD ami a közepe felé szintén nem volt sétagalopp, közben német spg ami egész kellemes, meg orosz nehéz ág most, sikeresen meglett az IS-4, mostanra már ki is lett maxolva, cammogok az IS-7 felé szép lassan. Valahogy nem annyira op a tank mint amennyire mindig gondoltam, főleg mióta bejöttek ezek a kellemetlen gyors és szerintem imba nagy páncélátütési ágyúkkal bíró francia tankok. Sokszor megviccelnek, főleg ha lebecsülni őket az ember.

    Sajnos a gyenge PC-m miatt így agyontweakelve 20-30 max fps -el vannak korlátaim, de most újítók egy erős notira, nagyon kíváncsi leszek több fps -el és normál grafikával mire leszek képes. Majd 7000 csata után egyre inkább rájövök, hogy a random faktor hatalmas szerepet tölt be a játékban. És amolyan "murphy törvény" alapán valahogy mindig úgy érzi az ember, hogy őt hátráltatja. Múltkor is pl. erlenbergen, jó persze saját hibából IS-4 -el egy lövésre kilőtt egy tier 7 orosz spg, obj 261 talán, és persze nem ammorack. Ha megnézitek az ágyúparamétereket, meg a tankom páncélját hp-ját, elég holdraszállás jellegű csodának mondható az esemény. Nem is értem, de ráadásul azért hatott még negatívabban, mert sorsdöntő szituban 3 játékkal előtte pedig Gw Tiger (igaz alapágyúval) lőttem direktbe egy tier 7 francia light tankot amely ugye jóformán páncél nélküli, és úgyszintén hudinis módon nem halt bele. De emellett napi szinten előfordul jópár furcsa eset, eltűnő "magic" gránátok, érthetetlen lepattanók, pedig amikor egy S-70 es ágyúval 260-as pennel telibe lövöm az su-100 elejét 50 méterről, akkor könyörgöm ne pattanjon már le. És ezt mindenféle néhol már érthetetlen függvényekkel próbálják megmagyarázni. Szerintem egyszerűen az van mögötte, hogy így teszik még jobban felhasználóbaráttá a játékot.

    Ha jobban belegondol az ember a mai kapitalista és egyre jobban "elanyagiasodó" világban a készítők módszerei logikusak, szerintem ez a nagy random faktor is amiatt van, hogy ne ijessze el az új játékosokat, meg a rengeteg fizető felhasználót. Képzeljük csak el mi lenne ha rendbetennék a mechanics-et, gyakorlatilag az öreg profik ellen nem sok esélye lenne a zsenge kezdőknek. Engem csak ez zavar napról napra a dologban, amúgy nagyszerű a játék, néhány bugtól eltekintve. Komarinhoz kapcsolódóan pedig, az szerintem olyan mint a tonik, vagy szereti valaki vagy nagyon utálja. Én speciel kedvelem, csak rá kell bírni a csapatot hogy egyenlően menjenek mind3 irányba, ezt egyébként minden mapon érdemes beírni, legtöbbször beválik, ha nincs sok birka.

    Amúgy egy szint felett szerintem premium nélkül el lehet felejteni a gördülékeny játékot, farmolni pedig szerintem a KV - M4 páros a nyerő, premmel istentelen sok kreditet össze lehet hozni velük rövid idő alatt párhuzamosan játszva.

Aktív témák