Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz CactuS #28820 üzenetére

    Ezek mind igazak, amiket írsz. De ha te csak kifejezetten artyval játszol, akkor előbb-utóbb gyakorlott leszel, elérsz magasabb szintű artyt, ahol már igen magas átlagos dmg-t oszthatsz ki csatánként. Egy t5 artyval csatánként mennyit lehet kiosztani? (saját M41es átlag dmg 1391, ez vagy 3-4 telitalálat csatánként) Jobb legénységgel, több felszereléssel, jobb artys skillel simán lehet ettől magasabbat is.

    De igazából ez is csak amolyan jelzés értékű adat. Részemről inkább az hibádzik benne, hogy nem veszi figyelembe azt, h mennyi csatája van valakinek kisebb tankokkal, amik lényegesen alacsonyabb átlagsebzést adnak, mintha T9-T10esek.

    Ezt a linket amúgy a hivatalos forum egyik topikjában találtam, oda is írogatták be emberek, kinek mekkora pont jött ki. Volt egy srác akinek ingame statja igen hasonlóak voltak az enyémhez (kill,sebzés,találati arány,csaták száma, medálok... stb) Neki 1700 pont jött ki, nekem 1400, neki az első 10 legtöbbet játszott tankjai között a legkisebb 8as volt, nekem 4-5ös is van.

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák