Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz fsb1000 #20601 üzenetére

    Nem tudom, aranylőszert eddig se nagyon vett senki random csatába... ez akár maradhatna, is... igen kis rétegnek nyújtana valós előnyt, nem sok embert érdekelne, hogy a csúcson éppen mi az aktuális ranglista, x mennyit lőtt arannyal, y-nak miért gyengébb a statisztikája...

    A premium tankokat akár be is építhetnék a fákba, amit egy elért szint után aranyért lehetne megvenni, ellenben a jelenlegi spontán bárki vehet tankot ha előhalássza a bankkártyáját.

    gold -> xp átváltás ugyanúgy megmaradhatna, csak ott lenne a teljesítmény faktor, mint 3dik meghatározó szempont, az egyedüli amit nem lehetne közvetlenül semmi mással megszerezni csak egyéni teljesítménnyel.
    Ez még színesítené is a játékot... egy sniper Löwe-t mondjuk csak bizonyos számú sniper kitüntetés megszerzése után lehetne megvenni, így valószínű hogy az illető kitanulta a hozzá szükséges játékstílust. Egy KV5 bizonyos számű Steel wall megszerzése után lenne elérhető (bár ez a kitüntetés talán a legkevésbé játékos függő, de a megszerzéséhez elengedhetetlen egy masszív jó páncélzatú heavy, ami valószínleg lomha is) -> máris egy felkészült játékos ülhetne KV5be.

    Eget rengető dolgok lennének ezek? Pénzügyileg talán... de a kémény mag, akik tényleg rendszeresen pénzt adnak ki a játékért, azok a tankfanatikusok, akik talán még éreznek valami érdeklődsét a katonaság felé élveznék, hogy kitüntetésként kapnák meg a jobb tankot. És ugyanúgy beletennék azt az aranymennyiséget mint most, csak sokkal elégedettebben.

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák