Aktív témák

  • Dyingsoul

    veterán

    Mintha korábban láttam volna valami olyasmi hozzászólás hogy "a játék igazából az XYZ tanktól kezdődik, onnan igazán élvezetes a game" Nem nagyon kerestem vissza, de érdekelne a véleményetek, hogy kb hol válik már igazán élménydússá a játék?

    Egyébkén a Maus-ra gyúrok, nem tudom, hogy béta alatt még ki tudom-e fejleszteni, youtube-on láttam egy videót, ahol 10 tankot megöl egyedül valami 60-70%hpról és marad vagy 10-12%-a azt hiszem. Igazán vonzónak tűnik. :DD
    Szóval kezdőként arra a vonalra gyúrtam, most panzer III-asom van (aufA utáni), remélem ma még a kövi tankot is össze tudom hozni.

    Bétával kapcsolatban is lenne pár kérdésem: bétának tudtommal febr végén lesz vége, akkor majd törlik a béta accokat vagy átviszik? A végleges release-ben is olyan lesz a dolog, hogy naponta kapunk Xaranyat? (tökmindegy mennyit, kapunk egyáltalán valamennyit?)

    - Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok, mivel másoknak is hasznos lehet. Erre való a szakmai fórum! -- YT: youtube.com/dyingsoulgaming -- FB: facebook.com/DyingsoulGaming/ Stream: http://twitch.tv/dyingsoul

Aktív témák