Aktív témák

  • vhw

    addikt

    válasz Dyingsoul #1771 üzenetére

    Eddig nem úgy volt, hogy csak akkor kapod meg, ha aznap játszottál is legalább egy csatát? az ünnepek alatt akkor igen, minden nap kaptad, ha rá se néztél. De mintha azelőtt azt olvastam volna a napi 150hez kell a játék, vagy ez most az open beta miatt változott?

    superfinest: a Luchs megint tipikus scout tank, szóval motor-lánctalp-rádió mind kell rá a legjobb, igen fordulékony, ezzel tudsz balra-jobbra kacsázva tépni előre, mert szinte helyben megfordul. A legnagyobb ágyúja az 5 centis, meg ha lőni is akarsz valakire (pl:artyt kiszedni) de ritka pontatlan. Ehhez a tankhoz, hogy jól is tudd használni szerintem kell a képzett legénység (ha nem az a cél h félperces meccseket menj)

    Másrészt ha már szóba jöttek a scoutok, ti hogy játszotok velük? Mert amiket én látok mindig az a tipikus h berongyol az ellenség közé és szétlöveti magát, ritkább az aki úgy teszi, hogy még 1-2 artyt is kiszed.
    De akiket meg a leginkább hiányolok azok akik olyan stílusban játszanak, hogy tekintettel lennének a nehéz csapattársaikra. Ahelyett h ész nélkül előre szalad, előre menne egy biztos fedezékig, ott megbújna és várna pár másodpercet, míg a nagyok egyáltalán lőtávba kerülnek és csak utána indulna meg detektálni. Rengeteg scout veszik úgy oda, hogy hiába deríti fel az ellent, maximum az artyk tudnak rájuk lőni, a többi csapattárs pedig már csak akkor ér oda mikor kilőtték.

    [ Szerkesztve ]

    "Mi' csinálsz apa? Kapcsold ki a gépet!"

Aktív témák