-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
diegho
nagyúr
válasz Angel1981 #19962 üzenetére
Mindkettő jó, de T9-ben a 276pen nagyon komoly. Tegnap volt még 3 6k feletti köröm vele, de csak ez lett ász. Amúgy mostanában nem toltam vele, de meghalt az egerem bal klikkje és a régit kellett visszarakni, mentem egy kört E5-el, de annyira szokatlan volt a "gyors" stílushoz, hogy kellett valami lassú, ezért toltam a T30-at.
-
diegho
nagyúr
válasz Angel1981 #19977 üzenetére
Szégyenszemre kerek 3k volt az átlagom vele és az úgy b.szta a szemem nagyon, nem volt olyan nap, amikor megláttam a garázsban, ne jutott volna eszembe, hogy az csak 3k, olyan nincs, hogy csak ennyit tudok vele. Aztán mentem vele 5-6 kört, leesett 2880-ra és ott felhúztam magam rajta, most 3100 felett van azt hiszem.
-
Dobi 562
addikt
válasz Angel1981 #19980 üzenetére
A Cromwell-el szerettem játszani, ezzel nem igazán. Na, majd nézek pár visszajátszást hogy használják a jobb játékosok.
(#19981) fradi81: Lehet csak pech szériám volt, pont ez az egyik problémám vele, hogy oldalról is sokat pattint.
(#19982) diegho: Gondolom 3k WN8. Nagyon szép eredmény.
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Angel1981 #20294 üzenetére
Erről jut eszembe, hogy az IS-nek a 100mm ágyúját meg pont, hogy buffolták. Jobb töltési és célzási idő mellé még talán pontosabb is lett.
Itt egy kép a 100mm és 122mm IS ágyú összehasonlításáról. Hiába buffoltak az ágyún én úgy gondolom, hogy továbbra is inkább a 122-est éri meg használni.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
[HUN]Dani
őstag
válasz Angel1981 #20305 üzenetére
Szerintem is mindkét pálya ratyi. Jön helyette majd 3 új is.
(#20301): Igen így van, viszont a KV-85-ön teljesen értelmét vesztette a 122mm cső. Ettől függetlenül sokak használják még mindig.
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
Enzolord
addikt
válasz Angel1981 #20305 üzenetére
Inkább a két elcseszett Murovankát és Prokhorovkát vennék ki... Az átszerkesztés óta egy kalap ***
Inkább jöjjön vissza Dragon és Port...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
Enzolord
addikt
válasz Angel1981 #20310 üzenetére
Úgy rendben lenne...
Vagy lenne retro mod, és ott csak a régi pályákon mehetnél...Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
zsolthee
senior tag
válasz Angel1981 #20350 üzenetére
Mit kéne rajta nerfelni?
Az ágyú mozgás közben jóval pontatlanabb mint korábban, közepes távolságban is meggondolandó a kapás lövés hiába szűkül 1.7 mp alatt. Páncélja nulla, ezért a jó camo szerintem kijár neki. Így gyakorlatilag egy jó TD, de semmiképp nem OP. Inkább a 4 skill-es legénység az ami veszélyessé teszi. Na meg a jó GD!(#20351) bigobert
Ennyi kiosztott sebzést nem tudok úgy elképzelni, hogy közben folyamatosan helyezkednek. Gondolom az arany lőszer az alap mert a ~200-as pen F2F nem sokra elég tier 10-ben.
Vagy az is lehet amit mondasz: jól összeszokott platoonban tolják[ Szerkesztve ]
-
-
-
Djuree
félisten
válasz Angel1981 #20737 üzenetére
a wn8 a t8 körüli osztályra lett bekalkulálva, mivel ez a leggyakrabban játszott tier. mint anno a wn6 a t6-ra, wn7 a t7-re. minél nagyobb a tier különbség annál falsabb értéket fogsz kapni. t1-re is kapsz wn8-at, csak éppen semmit nem mutat már.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Djuree
félisten
válasz Angel1981 #20793 üzenetére
ha már meggymagköpködő, akkor inkább at-15, na az is vicces gép. t54e1 betámadott hátulról full hp-val, sikerült megfordulnom, hát nem kilőttem. utána jött az e-75, beszorult a marhája, hát nem odalett.
LEGO gyűjtő és moc építő (munkát is keresek, bármit ami LEGOval kapcsolatos!), tankász, bringás, WH40k fan, MacGyver
-
Bad Pritt
félisten
válasz Angel1981 #21009 üzenetére
Az kicsi? Böszme nagy igazából, széles, hosszú, a tornya meg... hehe. Igazából már feladtam, hogy jól menjek vele, alig várom az új Centuriont, ennél csak jobb lehet.
Tegnap volt vele egy vicces história, eléggé haldoklott már szegény, utolsónak maradtam, amikor jött rám egy WZ-120, hogy majd ő kinyír. Hirtelen a semmiből egy wild IS-7 feltűnt, clutch shot ééééés... hát igen. Az IS-7 nem való ilyesmire.
Some motherf*ckers are always tryna ice skate uphill.
-
Bad Pritt
félisten
válasz Angel1981 #21019 üzenetére
Ha szakaszban megyünk, akkor E 50M van mellettem mindig, annál kisebb... magasságra. De nagyjából ugyanolyan hosszú és szélesebb kicsivel, márpedig az E 50 elég nagydarab jószág. Akkor lenne jó, ha olyan stílusú tornya lenne, mint a Centurion tornyok, ilyen csészealjszerűek, de ezzel a mostanival, hogy még a T32 is beviszi 3-ból 3-szor alaplőszerrel, nem sok mindent lehet kezdeni. Még csak annyit sem lehet, hogy riszálod, mint az E5-nél, hátha elvétik a weakspotot, mert az egész torony egy weakspot. T8 prémnek talán elmegy majd, kíváncsi leszek úgy rá,d e hogy nem tartom meg akkor sem, az is biztos.
Ahhoz képest anyanyelvi szinten beszéli az engrish-t, nem is rossz.
Pont a T-62-höz mértem én is: oldalról az egyik és a másik, illetve felülről 1 és 2. Talán képről nem jön át, de ez rengeteg plusz felület.
[ Szerkesztve ]
-
Bad Pritt
félisten
válasz Angel1981 #21022 üzenetére
Az igaz, de a Puttonynak fényévekkel jobb a tornya még a tumorral is, amiatt magasabb ugyan, de sokkal rövidebb, kompaktabb (viszont tényleg nagyobb, mint az E5, ami wtf). Az E 50-eknek meg ott a tömeg és a páncél a sebességgel, ami különlegessé teszi őket. Ennek a 4202-nek van egy rapszodikus, megbízhatatlan tornya, ami néha beenged 200-as átütésű lövedékeket, néha meg lepattintja az Object 268-at, de cserébe nem kapsz nagyon semmit. Ágyúban nincs akkora előnye, végsebessége rossz.
Az Action X érdekes döntés, valószínűleg azért ezt választották, hogy kicsit trükközhessenek a statjaival, a Vickersről rengeteg információ van, erről jóval kevesebb (egy darabot építettek, az is szét van szedve Bovingtonban). Szerintem még mindig az lett volna a legjobb, bár kicsit unalmas megoldás, ha a tier 9-es 7/1 (ami valójában 7/2) után berakják a 8/2-t. Így is unalmas ebből a szempontból ez a brit fa, most behozzák a többi páncélvadászt, gyakorlatilag nem fogsz új tanktestet vagy modult látni, szerintem azt gondolták WG-nél, hogy majd a med ág végén legyen valami érdekesség.
-
Bad Pritt
félisten
-
Departed
őstag
válasz Angel1981 #21340 üzenetére
Egyetértek, fura dolog pénzt kérni azért a konstrukcióért. Annak a kasztninak WZ-111 Model 1-4-ként van értelme "ingyen" (tehát kifejlesztve) azzal a bika gun-nal. Úgy nagy kedvenc, a T8-as prémium verzió erősen felejtős valódi pénzért.
Xiaomi Poco F6 12/512GB Black || TCL 55C805 QD-MiniLED TV
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz Angel1981 #22620 üzenetére
Ma az M4 45-el épp ott lett meg rá az ász és tegnap is viszonylag gyakran dobta ezt a pályát és módot, aminek kifejezetten örültem
Máskor viszont Karélia támadást erőlteti az MM, amit már kevésbé szeretek és talán nehezebb is megnyerni, ha a társak éppen "nincsenek képben".Érdekes, hogy sokan kikapcsolják a támadás (és csata ütközet) módot, pedig ezekkel együtt sokkal izgalmasabbak a csaták
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
jano_77
nagyúr
válasz Angel1981 #26106 üzenetére
tegnap volt egy csatám M41 HMC-el - Highway - déli bázisról indultunk. A csata egészében a K1 mezőben vagy környékén foglaltam pozíciót és lőttem az enemyt, akik közül 3-an simán feljöttek a közelembe spot nélkül, ugyanis szuper csapatom volt - egy T28 med A1 mezőben beállt a bokorban és egy centit nem volt hajlandó megmozdulni. (mikor meglőttem még akkor sem) -, de sikerült őket likvidálni. Majd mikor már csak egy arty és egy Matilda maradt elindultam 1-2 vonalon az enemy bázis felé, hogy spottoljak magamnak. Ekkor a T28 ki tudja miért megindult szintén és felspottolta az arty-t, akit sikerült kiszednem, eközben a Matilda már a városon keresztül bement és foglalta a bázisunkat. Vissza mentem és egyet bele tudtam lőni, de nem halt meg, kilőtt. Hogy miért írtam ezt le: ennek a csatának - nem tudom miért - de az EFF értéke az 2400 feletti volt, míg a WN8 az 891 körüli. Szal nem tudom mitől függ, de itt artyval sikerült jó EFF-et elérnem.
(#26119) bluyoo: hasonló érzésekkel ülök én is le a játék elé.....a hang mod nélkül elég kaka sajnos
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
LZs?!
aktív tag
válasz Angel1981 #26205 üzenetére
@Angel1981
De sajnos tényleg az a "trend" mindegyik generáció egyre degeneráltabb, ha a nagy átlagot vesszük, mégpedig azért, mert az utóbbi 40-60 évben eltűntek azok a "fékek", amik a "csürhét" kordában tartották.
És hogy honnan látni mindezt?
Onnan, hogy olyan társadalmi problémák jelentkeznek, amik korábban nem voltak - de nem csak nálunk, hanem nyugaton sem.és
Egyébként az "ezek a mai fiatalok" kifejezés is csak egy olyan szűk 100 éve indult útjára, korábban a generációk között gyakorlatilag nem volt különbség, az utódok ugyanúgy élték életüket, mint az elődök.
Ha maradunk az általad megfogalmazott gondolatoknál, akkor a kettő között mintha lenne ok-okozati összefüggés, nem?
Amikor én voltam kisiskolás, az osztályom 30 tagjából 5 olyan volt, akinek elváltak a szülei.
Most, a nevelt fiam 20 fős osztályában alig van több 5-nél akiknek még együtt vannak.A nevelt fiad "szülei" nem váltak el?
Nevermind...
-
lacibacsi
addikt
válasz Angel1981 #26472 üzenetére
Köszönöm!
Más...
Két hét múlva Playit!
Szerintetek a WG képviselteti magát? Ha igen, akkor esetleg csurranhat-cseppenhet valami bónusz kód?
Vagy ne is álmodjak arról, hogy egyáltalán itt lesznek?
Az öregséget onnantól kell számítani, amikor a punci már büdösebb a munkánál.
-
rlazol
veterán
válasz Angel1981 #26738 üzenetére
én ezek közül csak a KT-vel játszottam, de azzal nem érzem magam hátrányban egyikkel szemben se. Ha az AMX rám mászik full tárral az szopás és bukó, de ha én találom meg félig üresen, őneki nincs esélye. A többi tiszteletre méltó, kemény ellenfél, de nem hiszem, h bármelyik markánsan jobb lenne, kinek ez jön be, kinek az.
Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!
-
diegho
nagyúr
válasz Angel1981 #26752 üzenetére
De a KT-val jobb vagyok, mint bármelyik másik T8 heavy-vel és ez csak a lövegnek köszönhető. Az a legjobb T8 heavy löveg, ha megkapod a legjobb löveget már nem nehéz vele alkotni.
Az ESL teljesen más! Ott gold lőszerrel lő mindenki, ezt ne hasonlítsuk már a randomhoz könyörgöm! Mindenesetre én nem értek hozzá, csak a véleményemet írom le.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- YouTube
- OLED TV topic
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Házimozi belépő szinten
- Szárítógép szösszenet (hogy Te ne járj pórul)
- Sorozatok
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest