-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
besti
csendes tag
Nem szeretem az artikat én sem, de nagyon jók a nagy TD-k ellen. Ha visszafogjuk az artikat, nem lesz gond a TDkkel? Azok is lekapják 1-2 lövésre a HP-d nagy részét (sokszor láthatatlanul) és sokat elég nehéz szemből sebezni, megkerülni sem lehet mindig.
-
fsb1000
nagyúr
Jelenleg az artyk a legnagyobb "harcértékkel" bíró játékelemek a WoT-ban.
Században, CW-n, és sok esetben randomban is övék a meghatározó szerep.Ha csökken ez a szerep, nyilván más tankok kerülnek kedvezőbb poziciókba.
Én azt sejtem nem a TD-k lesznek ezek, hanem a játékmenetet most is meghatározni képes medek.Amúgy amit írsz helyesnek tűnik, de a TD-k alapvető tulajdonságai megegyeznek a többi tankéval. Csak az artyk istennézetes játékmodellje lógott ki erősen.
-
jahrn
senior tag
Igen, de egy TD-nek kozvetlenul latnia kell teged ahhoz h radlohessen (es sokszor ugye tornyuk sincs h csak ugy megtegyek).
Nekem ugy tunik h csokkenteni akarjak az arty telitalalatok eselyet, es inkabb a splash radiusszal valo sebzest eroltetik (gondolom ezert is kap buffot pl a Bison HE dmg-re).Amugy nemtudom melyik TD-rol beszelsz. ISU papir es szarul mozog, O704 sem egy acelos szerkezet. Foch 120mm agyuja elegge szanalmas t9-en. JT nagymeretu es gyullad mint a szuz az elso baljan.
FV215 183 papir, RoF-ja elegge szanalmas+HESH nelkul nem az igazi, es emelle ugye a gold ammo-k is valszeg nerfet kapnak.[ Szerkesztve ]
-
besti
csendes tag
Szerintem jók az artik ahogy most vannak, így szoktuk meg őket, néha még játszom is velük (van 2 is, SU-26 jó szemétkedni, GW Panther pedig pont a pontossága, jó vízszintes kitéríthetősége miatt tetszik). Legyenek T10-ek is a jobb eloszlás miatt. Annyira egyszerű lenne pedig a megoldás, 2 arti/oldal. Ha sokat kell várni, elérik azt a hatást, hogy kevesebben játszanak velük. Plusz ha 2 arti lenne esetleg a szerepük is felértékelődne/átalakulna. Ezt mondták már valaha miért nem így csinálják?
@jahrn: igen T9-T10-ről beszélek, oroszokat nem látod és BL10+O268 odab@sz, franciát-németet nehéz szemből sebezni, franciák még gyorsak is.
[ Szerkesztve ]
-
fsb1000
nagyúr
2 arty/oldal.
Én ezzel is kiegyeznék. Vagy csak 1 és akkor a szerepe átértékelődne, tényleg csak a bebunkerezett tankok kilővése lenne a cél. És tényleg védnék a csapattársak, mert Ő az egyetlen.
Ha csak 1 lehetne buffolhatnák is. De az kissé nevetséges mikor a csapat 1/3-a arty. -
jahrn
senior tag
En ugyan csak az Mle48-ig jutottam, de amint az ellenfel lepattan rolam 2x azonnal valt gold ammora es akkor semmit nem er a 150mm+dontes front. Az oldala meg ugye 50mm. Azt nem is emlitem h idiota dolog h 2 tuzer van benne. Raadasul az eggyik az AA toronyban (wtf? nem szokas sehol sem dedikalt AA loveszt benyomni, ezt a radios v a parancsnok szokta kezelni), aki szeret hamar elhalalozni es onnantol a loveg pontossaga elegge megkerdojelezheto ha nincs tobb kotszer.
-
besti
csendes tag
válasz fsb1000 #5209 üzenetére
És nem csak a lassú heavyk/TD-k vannak az oldalanként 4-5 artytól veszélyben. Ma megvettem az E50-et. majdnem minden alap, csak feltettem az 1. IX-es gunt, nem akartam 200 pennel szenvedni (már Tiger óta ugye). Viszont így még a 2. motorral kegyetlen lassú, tetézve azzal, hogy ha megmozdul azonnal spotolódik. Azt hittem ezt csak a német heavyk és TD-k tudják. Bár szerintem a KT-m jobban rejtőzik. Bokrok takarásában mozogva is azonnal gyullad a lámpa. Malinovkán kis túlzással az egész erdő sem elég hogy eltakarjon és a pálya másik végéből kilőnek. Artyknak igazi csemege, 700-800-akat alapból vernek bele. Kissé lehangolt ez a tank. Lesz ebből még valami, ha fullos lesz. Azt hittem lesz valami med feelingje és nem tornyos TD lesz, mint a Pantherek.
-
scyllarus
veterán
válasz Imilenni #5200 üzenetére
Sajnos nem azt, amit kellene (kib.szni őket a játékból).
Konkrétan lassan már a T6 is játszhatatlan az oldalanként 4 félkezű kattintgatótól. Amikor elindulna az ember, és már 100 méter széles sáv porzik előtte a belövésektől...[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
jano_77
nagyúr
Itt is megkérdezem, hátha előbb kapok választ rá....tudja vki, hogyan számítódik egy akciós - 30% - tank nyereménye, ha kap egy éppen akciós medált is - Megszálló?
http://prohardver.hu/tema/world_of_tanks_mmo/hsz_3635-3635.htmlKöszönet
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
-
besti
csendes tag
válasz jano_77 #5213 üzenetére
Ez azért már emeltebb szintű kérdés A 80% kredithozamot a prémeshez adja hozzá és még erre tesz 15000-et. 22362*0.3=6708.6 és ehhez a 15000 = 21708.6. Annyi a titok nyitja, hogy a prémes összeghez adja hozzá az akciós kreditpluszt - prémesek előnyben.
Nyunyuval egyszerre
[ Szerkesztve ]
-
Putyi bácsi
csendes tag
Segítséget szeretnék kérni.
Miért lehetséges az, hogy elinditom a tankot és csak egy fehér ablak és kilép...ennyi történik...
ASUS 9250-es vga-m van..ezen futnia kell.
ráraktam a lapra a 128mb-os vga-t és elindult a tank, igaz játszhatatlan
felraktam régebbi játékokat próba miatt...f1, gta stb és hibátlanul mennek.nem jövök rá a problémára, pedig játszom már egy ideje, de ilyen problémám még sose volt...
Jamaica csak a jamaicai jamaicaiaké...:D
-
virkir
veterán
válasz Putyi bácsi #5216 üzenetére
ASUS 9250-es vga-m van..ezen futnia kell.
Ha te mondod.
Bár a WG a 6800GT írja minimum VGA-nak ami fényévekre van a 9250-től meg tud DirectX 9.0c is ami kell a játékhoz a 9250 meg csak 8.1-et.
De futnia kell."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Putyi bácsi
csendes tag
8400gs vga-val is játszottam már anno, ami 256mb és 64bit és ment.
de ne mondd már, hogy a 128mb-os vga-val elindul a tank a 256-os kártyával meg nemde itt nem az volt a lényeg, hogy gunyolodjunk, hanem az, hogy ha valaki tudja a kérdésemre a választ az megirja nekem
Jamaica csak a jamaicai jamaicaiaké...:D
-
virkir
veterán
válasz Putyi bácsi #5218 üzenetére
Mi a vihar köze van ahhoz, a ram mennyiségnek, hogy milyen a GPU teljesítménye illetve a GPU tud e dx9.0c-t.
Az a VGA legfeljebb a passziánszra elég manapság de még lehet az is szaggatna rajta.
Mint írtam 6800GT a minimum követelmény a te kártyád meg kb negyed teljesítményű."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
bullseye
addikt
ATI 9250 2004-ben kezdte, de már akkor is egy korábbi modell átnevezése volt, és DX 8.1-et tud csak, ami ma már semmit nem ér szinte.
A 8400GS bár a saját családjában és idejében elég gyenge volt emlékeim szerint, de pár évvel fiatalabb, és simán viszi a DX 9-et (a 10-et is tudja,d e nem bírja )A VGA-ban az órajelek számítanak, és a végrehajtó egységek száma/kialakítása. A memória csak annyit ér, hogy egyszerre annyi adat fér bele, ezért a nagyobb textúráktól belassulhat erősen (vagy el sem indul a játék rajta)
De a lényeget amúgy Virkir is leírta. Ha DX 9 kártya kell a játékhoz, akkor anélkül nem fog menni. Ez nem olyan követelmény, hogy lassabb lesz, vagy csúnyább. Ha a kártya nem ismeri ezt, fel sem fogja az utasítások egy részét.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
törölt tag
T28 prot hiába fullos, egyszerűen nem tudok vele játszani... nem igazán lehet vele megfordítani a csata menetét, nem érek oda vele sehova, hogy segítsek valakinek, reseteljek, ilyesmi...
Bezzeg ezzel a tankkal konkrétan lehet befolyásolni a csata kimenetelét:
Másik ma történt:
Nem tetszett neki, hogy a Maust szédtszedte T62-A -val... mert hogy az nem létezik.... nem akartam neki beírni, hogy szaros Maust még T71-el is öltem már, mert felköti magát...
Egyébként nem tudom miért "gold noob"-oznak bárkit is, mióta mindenkinek adott a lehetőség, hogy "gold ammo"-val töltse fel a tankját....
-
Stigma.HC
senior tag
válasz #21346560 #5221 üzenetére
A Protoval kapcsolatban én meg pont az ellenkező véleménnyel vagyok. Sokszor sikerült már megfordítani vele a csatát, persze ha jó helyre mentem vele és nem a másik oldalon bukkant elő az ellenfél
Mondjuk még így is gyakran oda lehet érni a verekedés helyszínére, főleg ha egy kicsit feltartják a többiek az ellenséges csapatot.Az az m103 már jó lenne ha itt figyelne az én garázsomban is, de még a francia ágnak se ugrottam neki. Most is a német medekkel bohóckodok, ha így folytatom sosem lesz amerikai és francia heavy tankom
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
scyllarus
veterán
Én 9550-nel kezdtem wotozni, ami kb 2x erősebb a 9250-nél, és 4-8 fps-em volt...
Kizártnak tartom, hogy azon a kártyán elinduljon. Jól mondják a fórumtársak, nem a memória mérete az egyetlen jellemző egy videókártyánál. (Sőt az a legkevésbé fontos.)"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
Gaz 78
aktív tag
Szia!
Virkir és bullseye mondja jól ..mindenképp DirectX kezelési problémád van!
Én játszottam már a Wot-ot alaplapi 32 megás chippel is de az a kis integrált cucc is tudta a DirectX 9-et,így megjelenítette a játékot normálisan,igaz slideshow volt az egész mert szaggatott mint állat :/
Nagyon olcsón hozzá tudsz jutni egy Dx9-10-11-es kártyához manapság -
Atlantis
veterán
válasz fsb1000 #5209 üzenetére
Teljesen igazad van. Ugyan 3 arty-ágat is húzok, de nagyon örülnék, ha számuk csökkenne és/vagy a tervezett butítások bejönnének.
Runo: Maus ellen a legjobb fegyver a T62A, beáll mellé az ember és esélye sincs, ha nem segítenek neki. Amúgy rémlik a koma neve, szerintem már nekem is volt olyan csatám, amiben hasonló stílusban nyilvánult meg.
[ Szerkesztve ]
>>>>>>>> Creo Parametric ; Allplan Engineering ; McLaren F1 Team <<<<<<<< "A gondolkodás a lehető legkeményebb munka, valószínűleg ezért gyakorolják oly kevesen." - Henry Ford
-
Putyi bácsi
csendes tag
válasz bullseye #5220 üzenetére
én ezt találtam a kártyáról csak és azt irja, hogy támogat directx 9-et
Felraktam a próba kedvéért a gta san andreast, az age of empires 3-t és mindkettő hibáétlanul megy és kell hozzá directx 9
azért nem értem, hogy a tank miért nem indul... -.-'Jamaica csak a jamaicai jamaicaiaké...:D
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Putyi bácsi #5232 üzenetére
Sajnos minden degradálás nélkül ez egy nagyon gyenge kártya a WoT-nak :/
Csak azért "támogatja" a dx9-et,hogy a Win XP-vel optimálisan működjön,de azt a shader model-t és textura bombákat amit a WoT rá kényszerít azzal sajna nem bír meg birkózni! :/
..a 9250-es VPU ezt tudja :ATI Radeon™ 9250 VPU
SMARTSHADER™: dedicate hardware support for both Pixel Shaders and Vertex Shaders.
FULLSTREAM™ : remove compression artifacts which results in sharper image quality for downloaded videos.
VIDEO IMMERSION™ : integrate features to provide unprecedented support for digital and high definition video.
SMOOTHVISION™ : improve jagged edges and texture sharpness, includes high performance AF technology.
Microsoft DirectX 8.1 and OpenGL support
AGP 8X support[ Szerkesztve ]
-
bullseye
addikt
válasz Putyi bácsi #5232 üzenetére
Hát, támogatni támogatja. Azaz feltelepíthető mellé. Csak éppen nem fogja tudni értelmezni egyes utasításait. (csak 1.4-es shaderei vannak, a 9-hez meg 2.0 kéne). Ez akár gyorsíthat is a régi játékokon, mert nem fogja feldolgozni azokat az utasításokat, amiktől szebb lenne a játék, de erőforrásigényesek. De ha az alapok nincsenek ott régebbi kóddal (és miért lennének egy 1-2 éves játékban), akkor ahol az hiányzik, ott semmi nem lesz, vagy jobb esetben el sem indul a program
+ ha TD változatú a kártya, akkor saját memóriája nincs is, a rendszermemóriát használja, ami kifejezetten kézifék.
'Micsoda nyűg" by Rest (FA Brotherhood) │ Szarkazmus valószínűsége: 70%
-
Dr_Syrex
senior tag
válasz bullseye #5234 üzenetére
Tehát a legjobb lenne lecserélni valami elfogadható teljesítmányű kártyára. Ajánlott legalább egy 8800GT vagy Ati vonalon egy HD 4850. De a van keret akkor minél jobbat
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
-
Dobi 562
addikt
Mondottam a fiúknak csata elején, hogy koncentráljanak a Tigrisre és Ferdire mert unicum játékosok. Többen leosztottak, hogy csak a núbok foglalkoznak a stattal (hiszen mindenki rohadt jó játékos, csak "van aki mindig núb csapatba kerül").
Rájuk hagytam, mondjuk abban igazuk volt, hogy most fölösleges lett volna a két unicum-ra koncentrálni mert nem nyújtottak kiemelkedőt.
Ami érdekes, hogy megint a csapat több mint fele 0 sebzéssel zárt, pedig nem tier 1-2 csatás kezdőkről volt szó.
Egyébként most egy kísérletet végzek. Rátettem a SU-152-re a jobbik 122mm-es ágyút és feljegyzem 20 csatán keresztül hogy mennyi átlag sebzést és killt csinálok vele, összehasonlítva a 152-essel (azzal 1750 körüli átlag dmg-t és 1,8 kill/battle-t produkáltam). Egyenlőre úgy tűnik hatékonyabb a 122-es (2100 átlag dmg eddig), de nem adja meg azt az érzést amikor 800 élet leröppen egy 8-as tankról, valahogy eddig nekem jobban bejött a derp.
Ráadásképpen az ISU stock lövege, hajszálnyival pontosabb és gyorsabb mint a SU-jé, azt is ki fogom próbálni vele.
[ Szerkesztve ]
-
jahrn
senior tag
válasz Dobi 562 #5236 üzenetére
Szerintem is hatekonyabb a jobbik 122mm az Su-152n. Szimplan a brutal DPM miatt, nomeg 175pen azert nem rossz egy t7 TDnek ha tudod hogyan kell hasznalni. Raadasul nagyobb tavra is batrabban lo vele az ember. Meg egy pozitivum: ha a 152mm-el losz eggyet akkor batrabban radmasznak a medek, mert tudjak h van 14-15 masodpercuk h szetszedjenek. A 122mm-nel jobban meggondoljak a dolgot.
[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz jano_77 #5238 üzenetére
Egyre inkább az lesz az általános, hogy kb. 15:4-es aránnyal győz valamelyik csapat. Tudom, nem szól bele az MM, pusztán a szerencsétől függ kiket kapsz ellenfélnek, csapattársnak de durva eltérések jöhetnek létra a két csapat játékbeli tudása között.
Itt a 0 sebzéses párduc núbozott végig miután kilőtték, hogy én nem mentem a papír tankommal meghalni vele a heavyk ütközőhelyére. Persze nincs neki 50 100-asa, a párduccal 450 átlagsebzést produkál de ő tudja hogy nekem hogy kellett volna játszanom.
Lehet igaza volt neki és ott egy tárat ki tudtam volna üríteni mielőtt meghalok, a lényegen nem változtatott volna.
-
fsb1000
nagyúr
válasz Dobi 562 #5239 üzenetére
Én hiszek a WoT-so babonákban....
Egész éjjel dolgoztam, és a WoT lenragadt a tálcán.
Hajnal 5 körül mentem pár csatát de olyan RF-em volt (randomfaktor), hogy már magam sem hittem el.
OK, az E100 nem legjobb t10, de általában hozom a 70-80% találati arányt. Egyik csatában 8 lövést sikerült leadni és abból 3 úgy ment mellé hogy csak néztem mivanmár, aztán 2-ö lepattant és a végen kinyírtam egy csapattársat.
Kb 350 méterre lévő IS7 volt becélozva - mndketten álltunk, csak vártam a betöltést. A gomb lenyomása után ért be egy robogó kinai a látómezőmben, és valami hihetetlen módon pont telibe kaptam.
Ha ugyanezt próbálom az ellenféllel, akkor 10% esély hogy eltalálom ilyen távolságból, ha mégis sikerül akkor a keresztbe rohanó t50-2-ről is nagy eséllyel lepattan még a gold lőszer is. Ez meg ferobbant.... Persze elnézést kértem.És nincs vége. (mert nem hagytam abba sajnos) kb 3 körrel később JagdPZE100-al volt 2 lepattanóm... szokásos, de már untam, mondom gyorsan meghalok, de beviszek még egy 1000-est.
Erre kiálltam a mezőre és a tiszta célpont tankokat lőttem a hegyen, nem is messziről... nem számított a 21 sec töltési idő, nem számított hogy az artyk sebezgettek közben, meg a hegyről is lőttek... látni akartam mi lesz.
3-ből 3 mellé ment. Kész....
Szerintem a hegyi team se hitte el, mert voltak vagy 3-4-en és 1 percen át nem tudtak kilőni, vagy másra löttek, ert azt hitték a 4 arty gyorsan végez velem. (de azok is mellé löttek 50%-ban)A többi is ilyesmi meccs volt, csak nem ennyire durva mellé lövésekkel.
Ma biztos mindent eltalálok majd.... -
besti
csendes tag
válasz Dobi 562 #5236 üzenetére
Ez engem is érdekelne. Jelenleg a 152-est használom többnyire golddal, néha sima HE-vel. Ki van már fejlesztve a 2 másik ágyú, de félek a 175 pentől, még nem mertem rátenni.
Jó dolog 800-900-at sebezni, de mégsem élvezem ezt a tankot, olyan vízszintes arty érzésem van benne.[ Szerkesztve ]
-
Dobi 562
addikt
válasz fsb1000 #5241 üzenetére
Ma volt nekem is hasonló élményem. SP-vel, aminek elég pontos a lövege, IS-3-at lőttem kb 75-100m-re lehetett. Célozhattam én rajta a gyenge pontokat, mindig a tornyát vagy olyan részét találta a lövedék (vagy elment mellette, pedig nagyon kis része maradt ki a célkörből) hogy nem ütöttem át, se normál lőszerrel, se golddal.
A mellettem álló Löwénk meg is unta és belém lőtt egy finom 400-asat oldalról, mert én nem foglalkozom az IS-3-mal...
Ezzel reggel volt, 4.-re sikerült nyernem SP-vel, aztán elmentem dolgozni, hazajöttem korábban. Leültem játszani, a pontosság visszajött.
Most egy új jelenséget fedeztem fel, amivel eddig nem találkoztam. Halál utáni nézetben iszonyatosan laggol nálam a játék, miközben nézem a még élő csapattársakat. Van hogy csak 15-20 mp múlva tűnik el a kilőtt ellen (feketedik be) miután valójában kilőtték... Nagyon kínos volt az első ilyen, kicsit felkaptam a vizet, hogy az IS-ünk miért kempel és miért nem lövi ki a 300 HP-s T69-et, a T34 meg nem igaz hogy nem látja a célt... Aztán írták, hogy már rég halott és pár mp múlva nálam is az lett... Az IS meg a T34 pedig átugrott másik pozícióba, csak ez nálam nem jelent meg. Azért elnézést kértem tőlük utána.
(#5242) besti majd közzé teszem az eredményt, bár ilyen kevés csataszámmal amit vizsgálok ez elég felületes lesz. Egyenlőre úgy néz ki, a 122-essel lehet többet sebezni egy kicsivel (6,1-es töltési idő elég jó), de nekem az adja a játékélményt mikor lerobban az a 6-800 HP.
[ Szerkesztve ]
-
besti
csendes tag
válasz Dobi 562 #5243 üzenetére
Nem is a konkrét számok az érdekesek, hanem ennyi meccs alatt már érezni fogod, hogy melyikkel a hatékonyabb (pl. nem mindig a sok sebzés a célra vezető, néha a pontosság, gyorsaság többet segít a csapatnak).
Az még jó, mikor becélzod az ellent és folyamatosan nem találod el, ő pedig odafordul célzás nélkül és durr. Vagy mikor scouttal menekülsz és már azt hiszed sikerül, mikor a kilógó egy négyzetcentit még eltalálják fordulásból. Többnyire ilyen mákjuk érzésem szerint a piros játékosoknak szokott lenni. Azt is megkérdőjelezem ilyenkor, hogy tényleg számol-e a játék átütést, tényleg van-e Gauss görbe szerinti eloszlása a pontosságnak, figyelembe veszi-e a skilleket/kiegészítő cuccokat stb., vagy egyszerűen dob egy szimpla randomot a szerver.
[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
Hát igen, van amikor nem lehet mit tenni, a csapat összesen nem sebzett annyit mint én egyedül
Az elején vacilláltam, hogy a zászló fele induljak el vagy maradjak a többiekkel ahol jönni fog a fő támadóerő. Végül a zászló fele indultam el mert a csapatunk nagy része kerülni akart és gondoltam úgyis átverekszik magukat én meg akkor hoppon maradok és nem érek oda sehova időben. Hát nem így lett, a mieinket darálták be és a végén a nyakamba zúdult mindenki[ Szerkesztve ]
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Imilenni
addikt
Megszedték magukat azért 6.1 M Euró nem kevés...
Press "F" to pay respects.
-
jano_77
nagyúr
válasz fsb1000 #5241 üzenetére
Nekem pont tegnap volt egy hasonlóan szerencsétlen lövésem, hogy becéloztam az ellent, vártam, hogy szűküljön a célkereszt majd mikor minden adott volt a lövéshez, KLIKK....erre pont akkor robogott be a VK2801-ünk és szerencsétlent találtam telibe....meg is halt.....én is elnézést kértem, mondtam, hogy berohant a lövésembe, de gondolom anyám ettől még bőszen csuklott.
"egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- EA Sports WRC '23
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- Apple Iphone 11 64gb Lila
- AppleCare + biztosítás, aktiválástól számított 60 napos vagy új készülékre!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest