-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dobi 562
addikt
A küldetés: foglald el az ellenséges bázist vagy lődd ki az összes tankot. Apró betüs rész: vagy védd meg az arty-t.
Ha kapok egy kis segítséget, nyerünk. Az M103-at majdnem kilőttem 100%-ról sebesülés nélkül de az utolsó lövésem 0 sebzéses volt. Aztán rám zúdultak, mivel egyedül voltam ott... 2100 sebzést sikerült kiosztanom, kilőttem a tüzérüket (GW panther - mit keresett ott?!), E-100 oldalába sikerült 2db 0 sebzésest lőni. De az arty-k nem voltak veszélyben, ez a lényeg!
-
Dobi 562
addikt
válasz Dobi 562 #497 üzenetére
A _TURK és TURKS mellém most felvettem a feketelistámra a TURKK klánt is. Egy 2 fős szakaszukhoz volt (bal)szerencsém a csapatomban. Végigpofázták a közös csatát a közös cseten a kezdőkörünk mellett, nehéz tankokban. Miért nem lehetett a garázsban csetelgetni, el sem tudom képzelni.
Múltkor egyébként ügyesen megoldotta egy másik játékos a törökök jelentette problémát. Csata elején kilőtte a TURKS klántagot esélyt sem hagyva neki, hogy baromságot csináljon. Valami extrém gyenge win rátás/eff értékes TURKS klántag volt egyébként (akivel eddig találkoztam mind az volt). A csatát nyertük is szépen, ahogy kell.
-
Dobi 562
addikt
-
Dobi 562
addikt
Kaptam egy kis oktatást ettől a remek játékostól: felmenni a dombra Himmelsdorf Encounter Battle módban szerinte időpazarlás. Ezért a zászló mellett meghalt. Ő volt az első halottja a csapatnak, kilőtte az arty... E-75-el volt.
Persze, elbuktuk. Mivel a túlerő a dombon elsöpört minket, ő meg a többi kemperrel egymás után halt meg a bal oldalon. Még csak kísérletet sem tettek különben a zászló húzására. Szépen egyenként felderítették és kilőtték őket. Azért 60000 kredit összejött a 4500 sebzésért, legalább kreditbevételem volt.
[ Szerkesztve ]
-
Stauffenberg
nagyúr
Miért? Miért? MIÉÉÉÉÉRT?
Miért fogok ki tizenhét egymást követő körben is csupa üresfejű, béna, pancser, idióta, értelmi fogyatékos, hülye, gyökér, barom, értetlen, öngyilkos faszkalapokat?
Nem értem ezt a kicseszett buzeráns játékot. Komolyan nem értem. Olyan nem létezik, hogy ez nem szándékos.
Hogy létezhet, hogy ugyan ennyi kört letolok úgy, hogy szinte mindent megnyerünk 15>0-ra, aztán jön ugyan annyi kör vereség 0<15-re... HOGYAN LÉTEZHET EZ?
Ha bekerülsz a szopóágba akkor nincs megszakítva egy-egy nyertes körrel, hogy ne érezd magad úgy, hogy szándékosan vagy szopatva. Nem... kicsit sincs titkolva, hogy direkt vagy besorsolva totális idióták közé.
Elegem van. 4 óra múlva lejár a prémiumom, de nagyon gondolkozom egy végleges uninstallon. Nem azért fizetem a köcsög fejlesztők kenyerét, hogy aztán amikor van egy hétvégi délutánom szabadon egy kis kikapcsolódásra akkor kapjak a számba egy nagy........
-
Bingisz
addikt
Becsületkill megvolt:
"-Bingisz jó veled játszani, az arty legalább nem engem lő...."
-
diegho
nagyúr
Mostanában tier6-al elég sok jó kört megyek, régen elég mostoha tier volt ez, most az új MM-el szuper.
Victory!
Battle: Malinovka 2012. szeptember 10. 11:30:10
Vehicle: KV-2
Experience received: 4 100 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 41 338
Battle Achievements: Bölter's Medal, Top GunVictory!
Battle: Siegfried Line 2012. szeptember 10. 11:41:08
Vehicle: KV-1S
Experience received: 4 008 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 43 551
Battle Achievements: Sniper -
Plasticbomb
addikt
Győzelem!
Csata: Murovanka 2012. szeptember 10. 13:11:36
Jármű: SU-5
Szerzett tapasztalat: 650 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 7 654
Csatában elért Achievement: Fadin KitüntetésArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Paul119
addikt
beruháztam egy ilyen jószágra háát..
Victory!
Battle: Widepark 2012. szeptember 11. 12:41:06
Vehicle: T34
Experience received: 1 842 (x2 for the first victory each day)
Credits received: 47 943
Battle Achievements: Mastery Badge: "2nd Class" 8lövés 8 találat a löveg tetszik csak ne célozna ilyen tetves lassanMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Plasticbomb
addikt
-
Paul119
addikt
válasz Plasticbomb #513 üzenetére
az tuti
Victory!
Battle: Westfield 2012. szeptember 11. 15:26:54
Vehicle: T34
Experience received: 998
Credits received: 65 020
Battle Achievements: Sniper, jó lesz ez inkább tdnek érzem mint sem heavynekMegnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
emre
veterán
te kis naiv
A kettes szakaszt tessék figyelni.[ Szerkesztve ]
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Paul119
addikt
Paul119,
Hey man, I noticed your ass kicking tanking skills in a pub and are very interested in seeing you put those skills to good use in our clan.
I would like to invite you to join 1STCV. We are a group of serious to relaxed gamers that realize this is a game and real life comes first, however we take CW pretty seriously as we are often represented on the map. Are rules for attendance are fairly relaxed, as long as we know you attempt to make it and show face when you can you are good.
na hát ilyen meghívót sem kaptam mégpedig nem volt semmi extra csatában, egy IS,type meg egy t44 próbálta le bontani az én typeomat,pörögtem mint a földre vágott leveses tál,t44et meg a másik typeot sikerült hidegre tenni IS meg csak megrágott..vagy 3x lőttem rá 0dmget..facepalm
[ Szerkesztve ]
Megnéztem volna Sámsont, ha nem rockernek nevelik, Rapperként a gettóban kopaszon mivel dicsekedik
-
Gaz 78
aktív tag
a WoT webserver pillanatnyilag gyengélkedik,esetleg ha valakinek problémás lenne a launcher indítása,akkor a játék telepített mappájában a WorldOfTanks.exe-vel el tudja indítani a gémet... Valamit nagyon szögelnek,mert reggel 6 és 8 óra között be sem lehetett loginolni...
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Stauffenberg #521 üzenetére
Én sem tudtam róla.Szabin vagyok aztán ráértem!
-
Patrick76496
őstag
válasz Stauffenberg #507 üzenetére
A tegnapi napom aránylag nekem jó volt, de ami ma történt, az katasztrófa. 2 hét alatt a Hummel nyerési aránya 6%-ot romlott. Még ha nem is halnak meg rögtön, akkor legalább oda csak 1-2-en mennek, amerre én.
"I have a few jokes about unemployed people but none of them seem to work.."
-
emre
veterán
A stabil diktatúra ugyanúgy társadalmi alku eredménye, mint a stabil demokrácia, csak az alku logikája más.
-
Flatron710
tag
Nah.. még ilyet sem láttam! 11 meccs, 11 különböző tank, 11 győzelem zsinórban!
Köztük egy tank ász, és két első osztályú kör.
Ivánék elfelejtették bekapcsolni a sz.pó kapcsolót. Így maradhatna pár hétig!Minden popzene a szexről szól. A rock arról, hogy akarod, a jazz arról, hogy csinálod, és a country vagy a western pedig arról, hogy bűnösnek érzed magad utána. -Robert Waldo Brunelle Jr. --- WoT/WoWs/War Thunder acc : Zolika_tm
-
szalai56
senior tag
A teszten véletlenül meglőttem az elém forduló csapattársat és meglepődtem a végén: 20000 kredítet vont le, pedig nem volt nagy vesztesége. Más is érzékelte már?
Amiga1200; http://amigos.amiga.hu/szalai56/
-
Plasticbomb
addikt
válasz szalai56 #530 üzenetére
Én azt érzékelem, hoyg prémium nélkül sorra veszteséges az összes csata tier 10-en... Túl keveset lövök, inkább pontos vagyok, és ez nagyon meglátszik...
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
Gaz 78
aktív tag
válasz szalai56 #533 üzenetére
Elnézést félreértjük egymást,csupán a tapasztalatimat írtam le,mi történik velem akkor amikor egy csapattársamat találom el.. A normál szerveren történik ez velem nem a teszt szerveren. Pontosabban Tier 6-os artyval sebzem a csapattársam,akkor mindet levonja. Tier 6-os tankkal sebzem a társam,akkor csak bizonyos mennyiségű kreditet von le. Tier 7-ben már teljesen mindegy mit csinálok,ezen a szinten már csak ha hozzáérek a társamhoz mindent levon,ez van sajna. Legalábbis nálam.. Az IS-sel véletlenül nekimentem egy T-34-85-ös társamnak és megsérült,csata után láttam a nagy nullákat o.0 - annak ellenére,hogy volt 2 elpusztított tankom 3 felderítésem és 4 lesebezett ellen...
[ Szerkesztve ]
-
Gaz 78
aktív tag
válasz Dobi 562 #543 üzenetére
A legtöbb játékos azt hiszi ha túléli a csatát,arra kapja a legtöbb kreditet és tapasztalati pontokat.Minél aktívabb vagyok annál jobban jutalmaz a játék.Elindulok a csatába felderítek 2 tankot + lesebzek egyet és kilőnek az első percben,máris több kreditet kapok annál mint aki egész csata alatt összevissza paszmatol a pályán.. ( persze nem azt mondom,hogy ész nélkül le kell támadni az ellent ) Én nem túlélésre hajtok,de rengetegen nem mernek játszani,nincsenek tisztában eme játék lényegével,inkább hiéna módjára várják míg mások legyengítik,lesebzik az ellent,ők meg kilövik már ha nincsenek saját maguknak is útban.. Tulajdonképp fején találtad a szöget,tökéletes a kifejezés.. Hasznavehetetlen,gyáva,ötlettelen gémerek
-
törölt tag
Vereség
Csata: Himmelsdorf 2012. szeptember 23. 14:58:21
Jármű: Lorraine155 50
Szerzett tapasztalat: 498
Szerzett kredit: 25 665
Csatában elért Achievement: KamikazePedig én aztán mindent megtettem
-
Gyuri27
félisten
Győzelem!
Csata: Redshire 2012. szeptember 23. 20:35:36
Jármű: M8A1
Szerzett tapasztalat: 857
Szerzett kredit: 14 147
Csatában elért Achievement: Top Gun, Kiváló soför jelvény: "I. osztály"80%-s legénységgel. Igaz háló, scope, rammer fönn van. Illetve minden modul a legjobb.
De ettől függetlenül jó tank ez nagyon. Ajánlom azoknak akik ki a karnak kapcsolódni.Amd - Radeon - Ryzen
-
törölt tag
Uhh mekkorát mentem, végre ezzel is megvan az ász
(prémiumos)
Győzelem!
Csata: Widepark 2012. szeptember 25. 10:54:05
Jármű: Jagdtiger
Szerzett tapasztalat: 3 774 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 58 599
Csatában elért Achievement: Boelter Kitüntetés, Kolobanov Kitüntetés, Top Gun, Kiváló soför jelvény: "Tank ász" -
Anász
tag
Vajon az megoldható, hogy megváltoztassam a játékbeli nevem? Mert kicsit idegesítő a rengeteg platoonba hívás, és ha nem megyek, akkor persze az én anyukámat..
"Tetris is an inventory management survival horror game from the Soviet Union"
-
Dr_Syrex
senior tag
"Ha a neved vmiért nem tetszik az adminoknak, bannolni fognak és nem tudsz belépni. Ebben az esetben levelet kell írni a supportnak angolul, és kérni hogy a neved változtassák meg (add meg az új nevet is). Általában 1-2 nap alatt lemegy a folyamat és tudsz játszani tovább.
A meglévő nevet alapesetben utólag nem lehet megváltoztatni!"
Szóval nem megy ez olyan egyszerűen, de ha belépsz itt: WoT EU support a saját, játékban is használt felhasználónév + jelszavadal és a legelső opciót kiválasztva írsz nekik néhány sort angolul, hogy váloztassák meg neked.
Rosetta@home, lépj be Te is a PH! csapatába! *** WoT: Blitzking 43M TURAN - Hungarian Armored Brigade
Új hozzászólás Aktív témák
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- OLED TV topic
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen légkondit a lakásba?
- TCL LCD és LED TV-k
- Hálózati / IP kamera
- C# programozás
- Hardcore café
- További aktív témák...
- Eladó LG (49UH610V) UHD TV 4K. Led hibás (Kék árnyalatúl a kép)
- Steelseries Arctis Nova Pro Wireless
- Gamer PC v4 , R5 5500 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 500GB HDD
- Gamer PC v3 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- ITX félgép - Aorus B550i Pro AX - Ryzen 7 5700x - 32GB G.Skill 3600 - Samsung 500GB 980 Pro - ELADÓ!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest