Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz Gyuri27 #49444 üzenetére

    Akkor is le lett írva többször is amikor aktuális volt, nyugodtan visszakeresheted. Annyi biztos volt, hogy a 1390, t49, ru, ltwt-re ami álcafestést, feliratot és emblémát felteszel azért legrosszabb esetben visszakapod az aranyat amennyibe került, jobb esetben pedig a teljes árát kapod vissza (ez utóbbi volt a valószínűbb).
    Volt aki egy számolós oldalt is linkelt hogy jársz a legjobban.
    Azt nem lehetett tudni biztosra, hogy csak azért kapod meg az aranyat ami rajta van a tankon vagy a többiért is amit veszel hozzá, de nem rakod fel. Ezért aki biztosra akart menni az csak annyit vett amennyit a tankra lehet tenni, aki meg kockáztatott az jól járt, és megpumpolta a wg-t. :)

    Egyébként az on topik tanúlsága szerint azon is meglepődtek sokan hogy megkapták a 8-as tankot mikor már eladták korábban. Pedig az is le lett írva többször is hogy meg fogod kapni és mikor jársz jobban ha eladod-megkapod-eladod vagy nem adod el és több kompenzációt kapsz érte ...

    (#49448) @e-newsee:
    Ez így szokott lenni. Általában azzal a verzióval tudod lejátszani a replay-t amilyen verzió a replay készítésekor volt. Ritka a kivétel, ha a pályákon nem változtatnak akkor néhe lejátssza, de többnyire nem szokta.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák