Új hozzászólás Aktív témák

  • kchryss

    addikt

    válasz fradi81 #42378 üzenetére

    Amiket olvastam ott 30-ból 29-nek nvidia kártyával fagyott ki és csak 1-nek ati-val. Nekem ati van, neked viszont ha jól rémlik nvidia szóval lehet rajtad nem segít a dolog.
    Beállításoknál egyébként azt használom, mint amit Sheff javasolt ebben a videoban: Scheff - World of Tanks || Grafikai és játékbeállítások
    Annyi különbséggel hogy filternél nem állítottam be semmit illetve anti aliasing-nál az FXAA helyett TSSAA-LQ-t használok, mert nálam a többivel zavaróan vibrálnak a füves, kerítéses, csíkos dolgok mozgás közben. Ezzel a TSSAA-LQ-val kevésbé vibrál viszont itt meg fát ha kidöntesz az elég elmosódva dől, de ehhez hozzá lehet szokni.
    Arra viszont készülj fel hogy ettől sokkal világosabb lesz a legtöbb pálya, lehet Scheffnél ezért van beállítva a deep filter hogy ezt ellensúlyozza. Lusta voltam kideríteni hogy melyik beállítás világosítja ennyire ki, talán a fények minősége. Egyébként ehhez is könnyen hozzá lehet szokni.

    A wot világbajnokságot nem tudom hogy nézted-e, de ott Straik például valami brutálisan eltorzított grafikával játszott. Nem tudom, hogy ebből származott-e előnye, de sokan őt tartják a legjobb wot játékosnak szóval biztos tudja miért állította ilyenre: [link]

Új hozzászólás Aktív témák