- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- Crypto Trade
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- Netflix
- VoIP - mélyvíz (Asterisk és társai)
- Milyen NAS-t vegyek?
- DIGI kábel TV
- macOS PC-re
- Kaspersky Antivirus és Internet Security Fórum
-
IT café
World of Tanks OFF topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
robogo81
senior tag
válasz Steelheart2 #3543 üzenetére
Igen de már megint frissitették Fix a couple of minor bugs on the "Recent Battles" report. Tooltips should now behave normally.
redmi note 8 . psn:robert_warior
-
törölt tag
No hát akkor szeretnék kicsit büszkélkedni, végre ezzel a csöpséggel is meglett, a 280. csatámmal
Győzelem!
Csata: Steppes 2013. március 8. 18:16:12
Jármű: JagdPz E-100
Szerzett tapasztalat: 2 300 (2x szorzó a nap első győztes csatájáért)
Szerzett kredit: 40 967
Csatában elért Achievement: Radley-Walters medál, Acélfal, Top Gun, Mesterlövész, Elit lövész, Kiváló Lövész, Kiváló soför jelvény: "Tank ász"Végig izgultam!
Ellenfél bázisánál jártam már (középen mentem, mindkét oldalunk elfogyott) miután kiszedtem a 2 arty-t, az ellenfél úgy gondolta, hogy "kill all", és eljöttek értem...
E-50M, T110E5, T-54, E-75E-50M jött, 1 lövés volt, T110E5 leszedte a lánctalpam s már nem tudtam vissza tenni, mert elfogyott másra a javító készlet, kaptam egy szépet tőle, de aránylag gyorsan felakták a srácrok, aztán ő is kiesett a játékból. T-54 érkezésekor kapott egyet, cicázott velem egy darabig, de volt pár roncs körülöttem, seggem mindig egyiknek toltam , aztán ő is elhunyt. Eközben E-75 folyamatosan pattogott, s nem mert 300 méternél közelebb jönni a 400 HP-jával... szemeztünk kicsit, ő lepattant, én nem...
Ha elmennek foglalni, nyernek..... így "én" nyertem -
fsb1000
nagyúr
válasz fsb1000 #1210 üzenetére
Kb 2,5 hónapja ezt írtam
1.
Az egyik legbénábban játszott tankom a Tigris 380 csatával, alacsony 938 effel és csak 767 átlag dmg-vel.
El kéne érni vele az 1+ kill/csata, 1500+ dmg/csata és 1200+ eff értékeket.240 csatát mentem azóta vele. Napi 3... nem sok.
A kill célt sikerült elérni: 1.21
A dmg átlag csak 1029, pedig futottam remek köröket is 2000+ sebzéssel.
Az eff 1222 lett.
Összességében sikertelen kísérlet volt, jegelem ezt a tankot.2
E100-al el akarom érni a 2K csatát lehetőleg 53% winrátával.
Ebből is csak 2000 sikrült, a winráta nem ment 52% főlé. Azért mindennapi tankom marad, jó vele játszani.
Következő cél az angol TOP TD, az FV215B
Tesztszerverem véggpróbáltam az angol TD ágat.
A t10-es szerintem remek tank, mozgékony, gyak forgótornyos, halálosztó löveggel. Jó volt vele játszani,
Sajnos a többivel nem, főleg nem a t9-essel.
Nagyon rögös út vezet odáig, legalább 500-600 csata szenvedős TD-kkel. -
törölt tag
válasz Tomi0703 #3557 üzenetére
De van... és megnéztem s most láttam hogy nem is egy lövés volt az E-50M
Meg hogy az 110 mellém lőtt 1x
És mielött megkérdezitek, hogy a Pattonra miért HE-vel lőttem; azért, mert a felderítőkre azzal szoktam lőni, az nem pattan le, és nem "csak" a lánctalpat szedi le, mint az arany skuló -
Rambovits
senior tag
Megvan a szopóág... 9 csata 1 győzelem, akkor is 0 dmg, mert amire kettőt pislogtam oneshotolta a shermant a kv-1s -.-
A hardver az, amivel ha elég sokáig játszol eltörik. A szoftver az, amivel ha elég sokáig játszol működni kezd.
-
Steelheart2
őstag
Na egy jo kis csata eredménye.replay
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
fsb1000
nagyúr
A színes számok mit jelentenek az ingame statban?
Asszem az XVM teszi oda.Pl.
Eff és WN6 kétjegyű számai. (ha tankot váltok ez nem változik, nyilván globális értékem)
A TWR mi a csuda?
Az alsó már tankonként változik. De mi az az "E"??? (zárójelben talán a tankra vonatkozó eff?)
Meg a spec dmg? az a leg rejtélyesebb...[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz fsb1000 #3562 üzenetére
A spec DMG az az átlagsebzés/tankod hp-ja. A kétjegyű számok rejtélyesek valóban, valami effit mutatnak. Az én letöltött konfigomban is vannak ilyenek, ott xeff-ként van rájuk referálva. Haver 35 900 új effivel, én 61 1270 új effivel.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
Dobi 562
addikt
válasz fsb1000 #3564 üzenetére
Itt van a letöltő oldalukon: [link]
1.2.0:
Added new statistics data:
spo: spotted
hip: hits percent
cap: capture points
dmg: damage dealt
frg: frags
def: dropped capture points
wn: WN rating: http://www.koreanrandom.com/forum/topic/2575-
twr: tourist1984 win rate: http://www.koreanrandom.com/forum/topic/2389- -
fsb1000
nagyúr
válasz fsb1000 #3567 üzenetére
Az alsó sort (tankonkénti eredmény) az XVM írja ki. Most telepítem a info_modot és meglátjuk.
Szerk: És igen!
Az XVM által berakott két fájlt is felülírt és megjött a globál paraméter.
(UserInfo, FinalStatistic)
Tehát nem az XVM-ben kell keresni, hogy pl. mit jelent a PWR%[ Szerkesztve ]
-
scyllarus
veterán
Tudtam hogy akarok egy ilyet
Legelső csatám vele, csak a 90mm-es ágyút tettem át az M6-ról, különben stock. És szombat is van, tehát már mentek páran vele a héten.[ Szerkesztve ]
"Nem biztos, hogy mindig tisztán látjuk, de Istennek terve van velünk. - Igen, tudom. De miért hiszi mindenki, hogy ez a terv jó?" Lucifer - A Priest Walks Into a Bar
-
randras
veterán
Sziasztok,
a telepítő klienst telepítés (letöltés) közben ha megszakítom, később tudja majd folytatni?
-
fsb1000
nagyúr
Igen, az jeleníti meg, de némi kutakodás után azt találtam, hogy az XVM használja ezt a TWR% paramétert.
Másnéven "tourist1984 win rate". Eljutottam egészen az orosz "feltalálóig", de képletet nem találtam rá, és az oldal hosszas magyarázatát sem értem mire jó és mi ez.
(#3570) scyllarus: Grat! Ez szép eredmény, főleg elsőre.
Én még a T34-ben hizlalom a T29 legénységét, de remélem tudok majd vele ilyen jó köröket menni.
(a nagy t34 grind alkalmával nem tetszett és 300 csata után letettem)[ Szerkesztve ]
-
Stigma.HC
senior tag
Velem volt a drága, 113 csata de mivel gyaníthatóan unta a banánt a kis tier 1-3-as tankokkal ezért gyorsan vett 3 prémium tankot, de nem ám ötös szintűeket. Egyből két 8-as és egy 7-es.
T34, Super Pershing, és az M10-es . Gyanúsan semmit nem csinált a pályán csak állt a hegy oldalán és forgatta a tornyát az SP-nek, szép álcafestés is volt rajta és két felirat. Vége nulla sebzéssel természetesen.
Mikor megnéztem azt hittem lefordulok a székről."Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
Stigma.HC
senior tag
Mai nap eddig egész jól megy. Kredit csak azért ennyi mert költekeztem
Wins / Battles 12 / 15 80%
Avg. / Total Exp. 1 148 / 44 671
Credits total 52 270Ez a kis 1390 brutálisan jó kis gép. Kis ésszel használva elég nagy zavart és pusztítást lehet vele kezdeni az ellenfél sorai között. Egy lövést eresztettem bele előbb egy e-100 hátsójába és égett mint a reichstag.
"Mikor veszítek, nem azt mondom, hogy a te hibád. Csak azt mondom, hogy én téged okollak" Kösz :D -------- WoT: Szecska_Mester
-
jimmy74
őstag
Ti vártok az mk3-as lőszer eladásával?Vagy már eladtátok?
WoT:jimmbo
-
robogo81
senior tag
válasz LoLHunCsirke #3581 üzenetére
Szép.
A troll van fent? gondolom csak gold volt az a 16 lőszer. (4000/darab)redmi note 8 . psn:robert_warior
-
randras
veterán
Sikerült is felraknom a játékot, és elindítanom, megcsinálnom a bevezető küldetést, de már az alatt is kikapcsolt egyszer a gép, azóta pedig még kétszer. Az adatlapomon szereplő notival játszottam, se szó se beszéd lelőtt mindent egyik pillanatról a másikra, hűtés gondra/túlmelegedésre gyanakszom.
Egyik magom 98, másik 95 fokos volt. Gondolom ez nem normális dolog?
-
fsb1000
nagyúr
válasz jimmy74 #3583 üzenetére
Én banknak használom. Nem adtam el.
Elég rég játszottam úgy hogy csak 3-400K kreditem van.
Elég érdekes és izgalmas így húzni az angol TD ágat. Sajnos csak keveset tudok játszani, ezért még csak most érem el a t5-öt. Máskor 1 nap alatt eljutottam t6-ig egy ilyen ágon.T2 - Universal Carrier 2-pdr eset megtartom.
T3 - Valentine AT szerintem gyenge lomha TD.
T4 - Alecto megint csak egészen jól játszható, elég fürge, de nagyobb löveg hiányában t5-t6 csatákban hamar elvérzik. Ez az esetek 2/3-a. Szóval lassan megy vele az XP gyűjtés. Az alacsony sebzés miatt meg épp hogy megkeresi a köv. tank árát. -
fsb1000
nagyúr
válasz randras #3585 üzenetére
Az bizony sok. már 70-75 fok is sok lenne intel CPU-nak.
Próbálj meg +hűtést szerezni hozzá.Illetve kapcsold be WoT-ban a Vsync-et. Ezek után addig csökkentsd a graf beállításokat ,hogy a játékidő nagy részében meglegyen a 60fps.
Ez a módszer jelentősen csökkenti az erőforrást igényt. Főleg VGA oldalon, de a CPU-ra is jótékony hatással lehet.Én így játszom fix 60fps-el, úgy hogy a ventik fel sem pörögnek a gépemem. (vagy nagyon kicsit)
-
Plasticbomb
addikt
válasz randras #3585 üzenetére
Gondok vannak a hűtéssel, ki kéne takaríttatni. Illetve elsőnek meggyőződni arról, hogy megy-e a ventillátora. Vagy el van tömődve mocsokkal a szellőző rendszer, vagy bedöglött a ventillátor. ha van garancia, akkor szervízeltesd, ha nincs, akkor magad is megcsinálhatod.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
LoLHunCsirke
tag
válasz robogo81 #3584 üzenetére
Gondoltam nem kínzom magam, azzal a másik 2 hurkatöltővel
szerencsére ha megyek 1-2 kört a KV-5 el az kompenzálja a helyzetet gold ammoval ez egy remek ágyú, közelharcban még talán jobb is mint a toplöveg, akinek van hozzá elég kredit az nyugodtan feldobhatja szerintemTinkeringAboutYou!
-
Tomi0703
addikt
-
Plasticbomb
addikt
válasz randras #3591 üzenetére
mint mondtam nem szar, hanem be van mocskolódva. Biztos vagyok benne, hogy amikor játszol a procid is felmelegszik, és a videokártya is termeli a hőt, amit a szellőztetés nem bír elvezetni, mert lecsökkent a levegő áramlása, és így nem tud lehűlni a hűtőborda(bordák). Az én gépemnél még nem fordult elő, de máshol már igen. Asztali gépnél is, és laptopnál is. előbbinél egyszerűen a borda teli volt pormacskával, szöszökkel, az utóbbi esetben meg megdöglött a ventilátor. Egy stressz tesz csak akkor tudja ezt biztosan produkálni, ha ugyan azta terhelést tudja ráküldeni a gépre, mint a wot.
ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)
-
randras
veterán
válasz Plasticbomb #3592 üzenetére
OK. Egyrészt elmúlt 1 éves a gép, és még nem volt takarítva, ráférne. Másrészt is be akartam már vinni a szervizbe, jövő héten akkor valszeg sort kerítek erre.
-
jimmy74
őstag
A T-14-es gold tank meddig van féláron 750goldért?Nem találtam hol írják..
-
Enzolord
addikt
válasz jimmy74 #3594 üzenetére
kedd reggel...
Lehet rosszul játszani, de lélektelenül soha! Van úgy, hogy az embernek rossz napja van és a pályán semmi nem sikerül. Nem számít, a lényeg az, hogy lássák rajtad az emberek, hogy megszakadsz a klubért, a szurkolókért és akkor a vereség is meg van bocsátva. Ilyen egyszerű!”
-
jimmy74
őstag
akkor még megtudom venni
Új hozzászólás Aktív témák
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Telekom mobilszolgáltatások
- Tudományos Pandémia Klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen monitort vegyek?
- Mini PC
- Ingyen kellene, de tegnapra
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- Egy vagyont költött a kriptoipar az amerikai választásokra, kilőtt a bitcoin
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest