Új hozzászólás Aktív témák

  • fsb1000

    nagyúr

    válasz jimmy74 #21306 üzenetére

    na ebben van valami.
    De az ilyesmit a játékosoknak csak kis százaléka veszi észre vagy értékeli szándékos csata "balanszolásnak".
    A többségnek ez nem számít, nem bosszantó, vagy egyszerűen észre sem veszi.
    Én gyakran mondogatom hogy 10K csata és 53% wr alatt nem nagyon tünik fel az ilyesmi, vagy a játék szerves részének tekinti az egyszeri meg a pro játékos is.
    .
    Persze ebből adódnak a fórumviták is, mert elég széles a tábora annak a nézetnek is, hogy nincs csatánkénti RNG eltérítés, nincsenek értelmezhetetlen 10-20 vereség és győzelm szériák (ha mégis akkor az csak a véletlen műve... hetente 2x is).
    Én azt gondolom el kell fogadni ezt. Ki van számítva a hatásmechanizmus, valószínűleg a többségre jó hatással van, változatosabbá teszi a játékot.
    Minden manipulációs feltételezéssel és játék hibával együtt én folyamatosan fejlődő játéknak tartom a WoT-ot és sok év után is jól játszható. Játékélményt ad. A prém acc-ra érdemes költeni, ha valaki döntően t10 tankokkal szeret játszani.

    .
    (#21307) joergie: Azért mert a spotrendszer eltérítése "objektíven" tetten érhető saját csapat esetén, vagy ha már kevesen élnek a pályán, segít benne a minimap. De ha gyenge pontra célzol és 100m-ről mellé megy az természetes. Ha 10-ből 10x, akkor is azt hiszed ez így ok. A lepattanót hogy ellenőrződ?
    Vagy amit múltkor mutattam replayt. Képzetlen legénység, 0 felszerelés és menetből 6/6 áthatóló találatot érek el úgy, hogy mezőn bukdácsolok és egy TD-ből csak a pereme látszik mikor dömb mőgé tolat.
    Ki hiszi ezt el?
    Vagy a fordítottját.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák