-
IT café
Itt mellőzzétek az offot, arra ott van a másik topic: OFF topic
Az előzmények:
World of Tanks - MMO - Archívum I.
World of Tanks - MMO - Archívum II.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Olvasd el a téma összefoglalót.
Ha nem látod, a prohardverről vagy a gamepodról nyisd meg a topikot: [link]
-
Steelheart2
őstag
Sziasztok.tegnap megvettem az IS-t.Felszerelésnek a ventit,töltésgyorsitto és a célzásgyorsittot rakjam rá? Még a torony és a lánctalp nincs meg igy a 100 as löveget használom,de elég szenvedös lessz vele.Valami taktikát tudtok rá ajánlani?Kb milyen szögben kell beforgatni? Köszi szépen!
Iphone 13 pro,Xiaomi Mi 10 Pro 8/256,; Xbox Series X,Asus TUF Gaming FX 505 DT
-
J.J. András
őstag
de egyet valaki magyarázzon el nekem:
Tiger miért nem tud 116%-os legénységgel átlőni 12 lövésből egy KV1-est :???
az elmúlt hetekben odáig jutottam, hogy a II.WW legerősebb tankja az V.-ös szintű tankok ellene is veszít.... folyamatosan minden lövése lepattan a 88mm-es lövegnek.... vicc kategória kezd lenni...a célzási sebességen elvileg nem változtattak, de vagy 25-30%-kal lassabban fog célt, mint egy Tiger II.
nem értem...., mit csinálnak a fejlesztők ebből a VII-es szintű német nehézpáncélosból.... komolyan, döhít !
( jah, a KV1-esre kilőttem 12 normál páncéltörőt és 3 talált belőle, és 580 damage-et okozott csak )
[ Szerkesztve ]
'' ...Client Estwood bekaphatja, hóóó....''
-
AlexWolf
senior tag
Type T-34. Ennél überebb tank, nincs.
Victory!
Battle: Mines 2013. április 14. 9:41:42
Vehicle: Type T-34
Experience received: 9 585 (x5 for the first victory each day)
Credits received: 121 278
Battle Achievements: Radley-Walters's Medal, Top Gun, RangerAW /// Az ÉLET egy olyan betegség, mely nemi úton terjed és 100%-ban halállal végződik!///War. War never changes!
-
veterán
Hmm, nos akkor új topic, új nap, lássunk is neki, kíváncsi vagyok, ma mit hoz nekem az IS
Everybody lies.
-
kanyipicske
tag
Hali
kell egy komment, hogy visszataláljak..Ami nem öl meg, az nagyobbá tesz - Super Mario
-
virkir
veterán
Hogy a búbánatba számolják ezek az event-et nem bírok rájönni.
Nézzük a te példádat prémium nélkül:
Van ugye az alap bevétel 32.093 ezt duplázná az event, ami lenne 64.186 és hozzácsapná a +25k-t a topgun-ért ami össz 89.186 amiből lejön a rezsi 3.997. Így lenne 85.189.
Totál homály számomra."Nekem papírom van róla, hogy értek hozzá" by Glenda
-
Imilenni
addikt
válasz J.J. András #4 üzenetére
Nekem nem volt még ilyen problémám...
Ez nem szimulátor..ez egy árkád játék..bármi megtörténhetPress "F" to pay respects.
-
Moleman
addikt
(#50161) yarsley
Tudom, hogy lehet azokkal is jól játszani, de valahogy ellenemre van, hogy ugyanazzal a löveggel játsszak, mint 1 szinttel lentebb. Ugyanez megvan a T29-T32-nél is. -
addikt
Ide kell egyet böffentenem hogy fent legyen a listán.
Rock and stone, to the bone! Leave no dwarf behind!
-
SoulReaver
veterán
Túl sokat beszéltek
-
RAiN91
őstag
T1HT-ra érdemes rakni töltésgyorsítót? Így 3,45s alatt tölt, gondolom nem sok értelme van, de csak 100.000 Ft, ér annyit?
-
RAiN91
őstag
Akkor veszek rá, rá beszéltetek Ez az egyetlen tank, amiről tudom, hogy nem adom el. A többire nem veszek extrákat, én nem tudok annyit játszani egy tankkal mint ti, mert mire kifejlesztem belőle a következőt, megunom, és el kell adni, hogy legyen kredit a kövire. Ugyan ez van a legénységgel is, mire kifejlesztem, át kell rakni a következőbe, ezért még sosem volt olyan, hogy a másodlagos képesség ki lenne fejlesztve, pedig már 5000+ csatánál vagyok
-
törölt tag
FCM 50t = vesztőgép...
-
adrian360
őstag
32093 az alap érték. erre kap 2x szorzót az event miatt, és 1.5x szorzót a prémium miatt = 96279 + 25000 a top gun-ért = 121279. pont ennyit kapot.
az hogy a nem prémiumhoz mit ír ne azzal foglalkozz, mert a prémiumosból számolja a bónusz, és az írja ki, az nincs visszakerekítve normál értékre. -
GrG1210
aktív tag
Hali , nekem az elmult 3 napban foton ledobál a játék tálcára valakinek hasonló probléma ? valamai megoldás rá?
-
tank1
tag
válasz adrian360 #21 üzenetére
Nem prémiumnál az alapbevételhez nincs hozzászámolva nyilván a másfeles szorzó a prémium miatt.
Viszont az alatta lévő sorban a for event sornál lévő értékhez pedig hozzá van számolva érdekes módon. Ez okozza a kavarodást.helyesen:
received: 32093 , for event: 57093
with premium: 48139 for event: 73139 -
vbbb
addikt
Próbált ma valaki nvidia kódot beaktiválni? Amikor a www.nvidia.eu oldalra ugrana a kód megadása után, nem tölt be.
-
-
Fel
addikt
@jahrn az előzőből Hahh.. Nem kis örömet éreztem tegnap este, mikor: Sold:
'VK 3002 (DB)' sold successfuly. Received + Credits: 794 015. Alig vártam már, hogy meglegyen a 81k xp, és adhassam el a búsba. -
myckey
veterán
Rokon lelkek vagytok Sütivel
ő is így érzett tegnap,mikor eladta a fenébe a DB-tegyébként tegnap meg tegnap előtt 56 illetve majd 70% volt a WIN.
ma viszont az első 10 csatából 9 bukta TR5-ben.
nem baj,még 2 ilyen tízes kör,és le is van rendezve a napi farm,utána jöhetnek a szorzók.
úgy látszik a WÉGÉ most kompenzál"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
RAiN91
őstag
Átképzésnél a másodlagos képességek %-a ugye nem esik vissza?
-
nyunyu
félisten
A többire nem veszek extrákat, én nem tudok annyit játszani egy tankkal mint ti, mert mire kifejlesztem belőle a következőt, megunom, és el kell adni, hogy legyen kredit a kövire.
Egyszer kell megvenni (amikor felaron van, mint most), aztan egy reszuket (periszkop, alcahalo, szerszamoslada) at lehet tenni a kovetkezo tankokra is.
Tobbi cucc leszerelese 10 goldba kerul, ki lehet birni.Ugyan ez van a legénységgel is, mire kifejlesztem, át kell rakni a következőbe, ezért még sosem volt olyan, hogy a másodlagos képesség ki lenne fejlesztve, pedig már 5000+ csatánál vagyok
Tier5 folott lelassul a fejlodes, kovetkezo tank megszerzesehez lenyegesen tobb XP kell, igy ezalatt a legenyseg is sokkal komolyan fejlodik, mint alacsony szinten.
Pl. stock M103 elitre fejlesztesehez kell kb. 371k XP.
100% legenyseg elso skilljenek kifejlesztesehez kell 220k, masodik skillhez 440k XP.
Vagyis ha mar van egy masfel skilles legenyseged, akkor mire vegere ersz a kilences tanknak, addigra mar a harmadik skillt fogjak tanulni.2x/3x crew bonuszos hetvegek meg plane megdobjak, hiszen akkor a legenyseg 2x/3x annyi XPt kap, mint ami a tankon gyulik.
Amit viszont nem tudtam: kilott csapattag -10% XP.
Átképzésnél a másodlagos képességek %-a ugye nem esik vissza?
Nem.
Csak akkor csokken, ha eldobod a korabban valasztott kepessegeket, hogy mast hasznalj az adott tankon.[ Szerkesztve ]
Hello IT! Have you tried turning it off and on again?
-
-
AlexWolf
senior tag
-
RAiN91
őstag
Értem, köszi
Akkor érdemesebb T5-ön húzni a legénységet, aztán átrakni majd nagyobb tankba, ha azzal játszom?
Pl. a T1HT-ben most fejlődtek ki a másodlagos képességek, de még játszom a tankkal. Érdemes akkor a T32-ben lévő bácsikat berakni, átképezni T1HT-ra, hogy azokat húzzam, a T1-es bácsikat meg T32-re vagy valami más amcsi tankba átrakni? -
Bozso68
őstag
Szevasztok!
Végre valahára meglett a T29 .
5 fő 90%-os az M6-ról, 1 fő 75%-os legénységgel, az M6 nagy ágyújával (ami mintha sokkal rosszabbul teljesítene itt), minden más alappal nem tűnik valami erősnek még. Ez gondolom természetes. Milyen sorrendben fejlesszek, és mikor kezd előjönni a "T29"-erő?
Bevallom, most kissé el vagyok bizonytalanodva.Köszi: Zsolt
[ Szerkesztve ]
-
Moleman
addikt
-
Stauffenberg
nagyúr
Csak beírok ide is, hogy meglegyen a topik.
-
gy-daniel
tag
szintén zenész
-
Bozso68
őstag
Tomi, mynames köszi a válaszokat!
-
Stauffenberg
nagyúr
Nem hiszem el... egész hétvégén ez megy. Nem lehet egy embereset szorzózni a nap első nyertes csatáival.
Folyton vagy én vagyok a totális barmok között és hiába verek be 2-3k dmg-t és veszítünk, vagy éppen nekünk sorsol céltábla lövészetet az MM, de akkor meg alig jutok oda a tolakodásban, hogy egy embereset belekarmoljak az ellenségbe.
Tegnap meglett a Top Gun medál és 3800 dmg (M4 + gold ammo kreditért), kilőttem 8 ellenséget mire végem lett, mint a botnak. De ezt sem tudta lehozni a csapat és az ellenség fordított. Vesztettünk. Pedig erre szép szorzó járt volna.
Rögtön a következő kört 15>0-ra nyertük nagyjából annyi idő alatt amennyi megállás nélküli átgurulást jelent az ellenség bázisára. Összesen két lövést tudtam bevinni, mindkettő csak lánctalpat szaggatott, mert lökdöstek a többiek és nem tudtam rendesen megcélozni őket.
Azt hiszem az M4 legénységemnek ezen a hétvégén már nem lesz meg a harmadik skill.
-
[HUN]Dani
őstag
Azt vágjátok amúgy, hogy már a tv-ben is reklámozzák a WoT-ot? Épp az ertéelkettőt néztem és már másodszor mutatták. Beszabehu..
[ Szerkesztve ]
magyarsrac
-
DVlad
őstag
válasz kanyipicske #8 üzenetére
Új hozzászólás Aktív témák
-
(rögzített hozzászólás)
Figyelem!
Rengeteg scam/phising próbálkozás van a játékban! Privát üzenetek formájában küldenek üzenetet, miszerint feltöltöttek rólad egy replay-t valahova. Ezekbe jellemzően be kell lépni a WoT accounttal, de a probléma az, hogy nem az igazi Wargaming oldalon léptet be, így gyakorlaitag ellopja a WoT accountodat. Akárki küld neked privát üzenetet egy website-tal kapcsolatban, soha ne nyisd meg az oldalt!
Ezeket a próbálkozásokat lehet jelenteni itt: https://eu.wargaming.net/support/hu/products/wot/help/29691/29692/29706/ (ezt a linket is ellenőrizd)
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
- Samsung S22 256GB garanciális újszerű állapotban eladó!!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest