Új hozzászólás Aktív témák

  • Diarmand

    senior tag

    Én az igazságot MCGaiwer és xAttilax álláspontja között látom. Csak azoknak árulom el a pozícióját, akiken világosan látszik, hogy a szó legteljesebb értelemben fogalmatlanok a játékban. Nem tudja mit csinál, mivel játszik, mit kellene tennie, ezért számára a meccs annyiban ki is merül, hogy a top heavy E75 tankjával beáll a bázis közelében valahol és csak azt nézi, ahogyan a hetes-nyolcas tankjaink hullanak a T54/ST1 párossal szemben. Majd még van pofája benyomni a végén, hogy noob team.
    És még én vagyok szemét? Én vagy a kötsög, mert felnyomom ezeket egy-egy reporttal, meg esetleg elárulom hol van ha rossz helyen keresi az ellenfél? Én? Kiteszem a lelkem, hogy megnyerjem a meccseket ezeknek a szerencsétlenek, hogy minél hamarabb jussanak el AFK kempeléssel az IS7-ig és még én leszek a szemét?
    Emlékezzünk csak vissza, hogy mennyi (de mennyi!) kép lett már ide feltöltve azzal a felkiáltással, hogy a top tankjaink SEMMIT nem csináltak! Tééényleg? Ki is rontja el kinek a játékát? Én azzal, hogy megmondom nekik merre legel az IS8-ünk egy kilences csatában K1 környékén vagy az IS8, aki százak játékát rontja el úgy, hogy talán, talán egyet képes lőni mielőtt meghal. Azt is csak azért, mert full életen van, mikor végre meglátják a bokrok között.
    Ne értsen félre senki. Nem a statisztikáról szó ez, ahogyan páran annak akarják ezt beállítani. Mert ha a piroska E75 előre megy, mert ugyan nem játszik jól, de tudja hogy mi a teendő, akkor ha lehetőségem van rá, megyek és segítek neki, de legalább írásban próbálok neki tanácsot adni. De ha beáll - és legyen szó bárkiről bármilyen tankban, top vagy bottom tierként - egy pontra és csak forgatja a tornyát, vereségre kárhoztatva ezzel a csapatot, akkor szívbaj nélkül megmondom merre van ha ő marad utoljára.

Új hozzászólás Aktív témák