Új hozzászólás Aktív témák

  • Angel1981

    veterán

    válasz MCGaiwer #95059 üzenetére

    Ha erről van szó, ombre, akkor miért az én hozzászólásomra reagálva "robbantál be" a topikba?

    Ott akkor épp arról ment a diskurzus (igaz, csak közvetett módon lett leírva), hogy nincs még egy olyan osztály a játékban, ami annyira ki lenne szolgáltatva az RNG-nek, a csapatnak, és az MM-nek, mint az arti.

    Brutál sebzés, viszont relatíve nagy fokú pontatlanság, és hosszú célzásidő. Rád viszi a pointert, és klikkel - lehet, telibe talál, és beléd ver 2000-et. Lehet, 2 méterrel odébb megy a lövése, és máris "csak" 700-at, lehet, 4 méterrel odébb megy (ami még mindig bele esik a célzókörbe), és besárgul a lánctalpad.

    Lehet, egymás után 5x kapsz városi pályát, ahol az arti behatároltabban tud ügyködni, mint nyílt terepen (igen, tudom, meg lehet találni ott is a hatékonyabb helyeket, de összességében véve nehezebb).

    Lehet, többször kapsz valami öngyilkos hajlamú, vagy unikum lightost az ellenféltől, aki 2 perc alatt átsurran a vonalakon, és levadászik.

    Igen, több 10.000 arti játékos több millió játékából befolyt statisztikák alapján valóban lehet "balanszolni" egy artit, de mondjuk 20-40 csatára vonatkoztatva (átlag játékos kb. ennyit játszik naponta) nem.
    Nincs még egy osztály a játékban, ami ilyen szélsőséges teljesítményre képes, mint az arti.

    Írtam én valahol, hogy nem kell arti a játékba?
    Szidtam őket, hogy "köcsög arti, megint kiszedett, pedig csak harcolni akartam!"?

    Ha ennyire értesz a játékhoz, akkor inkább lexikális tudást, és konkrét tanácsokat adj, ne ilyen gumicsontokat, hogy "döáááááá, én ki tudom kerülni, ti meg nem, úgyhogy hülyék vagytok!" :)

    #95062: annyi, hogy ha egy tomato ír ilyesmit, akkor azt utána nem kérdezgetjük, hogy hogyan csinálja - egy unicumtól viszont (amilyen Te is vagy) várjuk, hogy konkrétumokkal is alátámassza az igazát, mert róla alapból azt feltételezzük, hogy okkal mondja azt, amit, és nem csak okoskodni, trollkodni akar - bár az utóbbira is van példa, lásd OFF topik.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák