Új hozzászólás Aktív témák

  • sequator

    senior tag

    válasz szbalogh #92954 üzenetére

    "Minél magasabb szinten játszol annál jobb a játékosok átlagtudása is. T10-ben azért többnyire legalább a játékosok harmada már zöld, még a régi színezés szerint is."

    Nem használok XVM-t, de ha ez valóban így van, akkor nem értem miért agyhalottak? A T9es tankjaim többségével a WRem 40-45% körül van, mert egyszerűen képtelenség T9esként lehozni a meccseket, ahol a T10es lemmingeznek, kempelnek vagy mindkettőt egyszerre. :(

    "Van amikor veled vannak a jobb játékosok és van amikor ellened."

    Sajnos az életben is elég balszerencsés vagyok, és ezt kapom játék közben is. Nekem többnyire ellenem vannak, vagy akkor vannak velem, amikor valami jó lassú járművel megyek. :)

    Nem kellene, hogy tökéletesen egyforma legyen, de legalább törekedjen rá az MM. Szerintem a játékosok többsége kiegyezne azzal, ha legalább a két csapat közt igyekezne egyformán szétosztani a játékosokat.
    Valószínűleg a 15ből legalább 10-12 piroska lenne, de mindenképp jobb érzés lenne, ha a játékos azt látná, hogy a túloldalon is ez a helyzet. A csata elején meglátni egy marék lilát a túloldalon, nálatok meg a legjobb is alig zöld, az rögtön leveri a morált és senki sem akar harcolni. Gyorsabb, ha kilöveti magát és megy egy másik csatába.

    sautia

    sequator

Új hozzászólás Aktív témák