Új hozzászólás Aktív témák

  • jano_77

    nagyúr

    válasz sequator #89859 üzenetére

    Félre értettél. Nem campelést írtam, hanem snipolást! DE nem a TD vonalból. Szerintem az ágyúja nagyon jó és simán lehet lőni akár a T10 tankokat is, nem szoktam megijedni, ha T10-be kerülök.Legtöbbször a top tier csatában is meghatározó tudok lenni - persze tudom ez nem az én érdemem, legalábbis nem csak, hanem sokkal inkább elmond mindent arról, hogy milyen csapatok vannak mostanság. ;] Ne add fel szerintem.

    (#89860) ddt500hu: tudom miről beszélsz, mert hasonlót érzek egy jó ideje. Bármivel megyek csatába, már a csata betöltő képernyőnél tudom, hogy buktuk a csatát, mert a bal oldal vöröslik - jobb esetben világít a citromoktól -, míg a jobb oldalon kékek és liláktól sötétlik a panel. Fehér hollóként nagyon ritkán sikerül nyerni és rám cáfolni. Tegnap jó sokszor berohant hozzám a párom, hogy vegyek vissza és halkabban játsszam, mert a fenti szomszédban kisbaba van és nem szeretné, ha lejönnének, mert a baba nem tud tőlem aludni. :U
    Tegnap a T54E1 volt az a tank, amivel mind1 volt, hogy mennyit sebzek, ölök nem engedte letriplázni. Nem tudom mi számít ezzel a tankkal jó átlag sebzésnek, de már a 2K közelében vagyok nagyon és ez számomra jónak számít, de hiába a folyamatosan bukó csaták sorozata van vele és romlik a WR is. :( (persze, ha a wotinfos alienslive videójából indulok ki, akkor elég gyenge teljesítmény ez még. :B )

    [ Szerkesztve ]

    "egyenlőek között is mindig vannak és lesznek egyenlőbbek"

Új hozzászólás Aktív témák