Új hozzászólás Aktív témák

  • zuchy

    őstag

    válasz zozyk #88404 üzenetére

    Nekem nem jött be annyira a KV-2, sokkal inkább a T-150. Nekem nagyon kevés volt a KV-2 gyorsasága, töltésideje is iszonyat hosszú és a pontosság is igen gyatra. De ha betalál és vagy átvisz az fun tud lenni, egylövesezni öröm vele, de ez sem kompenzálta számomra az irdatlan lomhaságát minden téren.

    A T-150 szerintem egy más ligában van, sokkal agilisabb, és az ágyúja igen jó és srégen is lehet vele állni, még tier8 ellen is.

    Nekem ez a véleményem, de nem akarlak semmire se rábeszélni, neked kell tudni, én ilyennek éreztem a két tankot.

    (#88409) h1mpi: Szerintem egyik tankkal sincsen különösebb probléma (KV-3, KV-4), tény hogy van náluk jobb is azonos szinten. A KV-3-at az ágyúja teszi jóvá, bármennyire is pontatlan, a gyenge pontokat közelről el lehet találni vele, és ha betalál az üt. Én az IS6-on tanultam meg a heavy játékot, azon ez az ágyú van (jó, nem pontosan ez, de paraméterei alapján megegyezik) és élvezet vele menni.
    A KV-4 meg egy erőd tud lenni, ha jó használják, simán pattintja srégen a 250mm-es átütésű ágyúkat is. A lövege kicsit gyengécske, mert lassan szűkül, lassan lő és kisebbet mint a KV-3, de a Tiger2 is 320-at sebez...
    Átütése rendben van, pontossága is megfelelő. Az igaz, hogy hatalmas tank, artik imádják (sajna) és elég lassú.

    Én ezeket értem el az ominózus tankokkal:

    T-150

    KV-3

    KV-4

    A KV-4 még folyamatban van.

    [ Szerkesztve ]

    PC-STYLE.hu

Új hozzászólás Aktív témák