Új hozzászólás Aktív témák

  • Plasticbomb

    addikt

    válasz rlazol #85083 üzenetére

    Hiába mondod, ezt játék közben, meg elborultan már nem veszik észre azok, akiket az arty meglőtt, így vagy úgy.

    Valaki írta, hogy E100ban ült, és arty fullhpról kiszedte APval. Ez csak akkor történhet meg, ha pontosan talál el, de akkor is csak akkor, ha pontosan ammorackon talál el. Nincs olyan AP lövedék a játékban, aminek a max sebzése eléni a 2700at. Max 2250. HEvel tud 2813at az az arty (T92). De az iszonyat nagy mák kell. Akkor +25% random, amit a játék isten tudja, hogy milyen különleges feltételek esetén ad meg.. Plusz kilences artyt írt. Az meg HEvel 2500 APval 1900. Amit legnagyobbat találtam.
    Szóval játék közben, mikor egy ilyen történik, sokszor még azt is elfelejtik megnézni, hogy ezt hogy. Ez pro játékosokkal is előfordul. Velem is.
    Azóta is emlegetem a GWTigerPket, hogy menjenek a sunyiba. Két egymás követő csatában kapott ebből a típusból egy-egy (mások vezették őket). Rohadt nagy mák volt mindkettő, mozgás közben, ennyire beadja nekik, de azóta meg nem nagyon történt olyan, amikor az arty igazán maradandót alkotott volna rajtam. Majd lesz még.

    Igaza van a kollégának valahol. Ha kilőnek, akkor csak akkor lehet épp pár száz kredit pluszban kijönni egy 10es artyval, ha lőttél 2000+ felett, és azért ez elég ritka tud lenni. (Én most ezt tapasztalom. T92 über lövései... Nézem a tankot, fullra beszűkűlve, perce mozdulatlan. Mondom ha nem mozdulsz öcsi, kapod a nyaklevest. Aha. Olyan melléket tud produkálni, hogy én kapom a nyaklevest. Már fontolom az eladását, mert kegyetlenül gyorsan elérte azt a szintet, amiért az OB261et is eladtam. Hogy használhatatlan. Minek ekkora splash, ha a holdba lövi a skulót? Nem baj. Most nekiállok a francia artyknak, meg közben majd a briteknek is. Valamelyik majd csak ér valamit.)

    Replayek: Még nem jött több, majd mikor megérkezik, küldöm őket. Eddig mennyit sikerült begyűjteni? Meg kérdezte klántársam, hogy esetleg bele tudunk-e venni olyat is, hogy adott mapok milyen gyakorisággal fordulnak elő. Mit gondolsz?

    [ Szerkesztve ]

    ArchLinux, Star Citizen, Subnautica+BZ, ASTRONEER, Grounded, DRAG, VOLCANOIDS, Space Engineers, Elite:Dangerous, Beyond Blue (TK-Glitch Proton)

Új hozzászólás Aktív témák