Új hozzászólás Aktív témák

  • rlazol

    addikt

    válasz fsb1000 #74343 üzenetére

    de mégse azt mondod, h 37000 alatt következetesen szivat, hanem azt , h vannak trendek, amikor jobban/rosszabul megy a játék. Ez mindennel így van. Schumachernek is voltak jobb/rossza időszakai. És sose tudod, épp azért változik a távolság két versenyautó között, mert ez egyi jobb vagy épp csak a gumik/taktika...
    Nézd meg a profi tekéseket, ugyanaz a mozdulat újra és újra, fix körülmények (pálya, golyó, világítás, stb) között és mégse tarolnak minden gurítással. Mert EMBEREK. Te is az vagy. Mert hiába vannak reflexeid és tapasztalaid, millió olyan játékos-tank kombináció akikkel még nem mentél szembe. És akkor a pályát még nem is tettük be a változók közé. NEM vagy robot, hiába a 37000 csata, SOSE játszol kétszer ugyanúgy. Lehet, h csak 1-2 ms a különbség, de ez épp elég ahhoz, h valami mellé menjen, ami máskor talál vagy fordítva.

    ahogy én nézem ez hit kérdés.
    Én NEM hiszek abban, h bárkinek is érdeke lenne manipulálni a játékot, főleg, ha figyelembe vesszük, mennyit veszít, ha esetleg az ezzel kapcsolatos tények napvilágra kerülnek.

    Ugyanígy nem hiszem, hogy JFK valami titokzatos összeesküvés áldozata lett.

    Meg lehet győzni - bizonyítékkal. KONKRÉT számokkal. Ami nem egy embert és 30 csatás vereségsorozatokat vesz alapul.

    részemről nem szeretnék tovább floodolni a témában, amíg hit harcol hit ellen. bizonyítékot kérek. Ahogy a kreativistáknak szoktam mondani: írd le az elméleted, küld be egy peer-review tudományos lapba a kérdéses szakterületen belül és mihelyt megjelenik, elfogadom! Egy hivatkozás és konkrétumok nélküli, IF nélküli, ismeretlen szerzős művet nem fogadok el.

    dfsz: te kérdőjelezed meg a másikat. Jog szempontból te vagy az ügyész, TE hozz előbb bizonyítékot!

    [ Szerkesztve ]

    Az orvosom szerint elmebajban szenvedek. Ez butaság. Minden percét élvezem!

Új hozzászólás Aktív témák