Új hozzászólás Aktív témák

  • Kean_Sorbo

    őstag

    válasz Simi37 #71225 üzenetére

    "A fejlesztők dolgoznak az új álca és felderítő rendszeren azért hogy a felderítőknek könnyebb legyen és a TD-nek nehezebb. "

    Baromság. Nem elég nehéz már így is. Ezeken a szaros dimbes-dombos pályákon már 100 méterről sem tudom felderíteni, a kikukucskáló futkározó talicskákat. Lőni nem lehet mert felderítenek, vagy a csőlehajlás hiánya miatt esélyed sincs. Nincs semmilyen álca lassan. A nagy TD-k már annyit sebeznek, mint bármelyik tank, dupla töltésidővel előrenéző csővel. Pl. a Foch 155 mostanában teljesen használhatatlan az utolsó esély miatt. Tegnap pusztán négyszer döglöttem meg emiatt a ficsőr miatt. 588-at tol bele az utolsó lövésem egy T57-be, marad neki még 2HP. Persze hogy lepusztítanak, közel egy perces újratöltéssel.
    Aztán egy csapatjátéknak nevezett nem csapatjátékban, mi értelme van a felderítőknek. Semmi. Százból egy ha tudja a dolgát.
    Amikor az egyik oldalt szabadon hagyják, aztán megpróbálod feltartani hősködéssel az arra jövőket, mert szeretnél nyerni, már esélyed sem lesz az új láthatatlan fostalicskák miatt, akik észrevesznek 500 méterről, te meg vakoskodhatsz mint Tier2-ben.
    Ezzel azt fogják elérni, hogy most már tényleg mindenki hátul fog kemperkedni.

    Aki fejlesztett TD ágat, az tudja milyen nehezen jön az XP. Miért kell 100-120 ezerrel több XP egy TD-re, ha ilyen mértékben lebutítják őket. A sok beleölt idő, szenvedés úgy néz ki semmit sem ér.

    Ha ez megcsinálják akkor én be is fejezem a WOT-os "karrieremet", pedig sok időm és pénzem van benne.

    Még egy valamit. Utána jönnek majd a táras 20-30 másodperces újratöltésű tankok miatt a rinyálás, mert jujj odaszaladt belém lő hatot oszt meghalok. És a vége az lesz, hogy egy élvezhetetlen házbontogatós szar lesz az egész. Értelmi fogyatékos balfasz banda.

    Vasvellával nem lehet szilvát aszalni!

Új hozzászólás Aktív témák