Új hozzászólás Aktív témák

  • dfsz34

    őstag

    válasz Dr_Syrex #70081 üzenetére

    Nekem látvány szempontjából azok a jelenetek tetszenek, amikor Erlenbergen támadunk és felmegy sok tank balra a dombra, a kastély mellett. Ha ilyenkor megjelenik egy ellenfél szemben, akkor szó szerint értve pár másodpercig él, a szerencsésebbek kihúzhatják akár 8-10 másodpercig is, de nem ez a jellemző, illetve a tank típustól is függ, egy E75 akár tovább is húzza, de a legtöbb tanknak annyi azonnal mehet a garázsba vissza. Ez egyszerűen brutális látvány, hogy felvillan a tank és két pillanat múlva 6-7-8 lövés és kész, szétporladt.

    Amúgy azzal a bal oldallal csinálhatnának végre valamit, például a dombot kiszedhetnék, mert a bal oldalon gyakorlatilag mindig veszítenek a védők. Jó, néha meg tudják állítani a támadást, de nem jellemző.

    Most is védünk sand riveren, felbukkan egy cent 7/1, kb 40-50 másodperc ment le a játékból, éppen betöltöttem a lórit. Lekapom a láncát, valaki még megsebzi, a halálcsillag meg becéloz és bumm kikapja. Kicsit sipákolt a srác a chat-ben, hát nem így képzelte ezt csatát, gondolom :)

Új hozzászólás Aktív témák